İlk Fon Çalışmam
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2007 19:23
[QUOTE=netkoray]Bence güzel olmuş.bende az önce tamamladım 2.ci katı acaba kaç kat atmalıyım.2 kat yeterli olurmu arkadaşlar.?[/QUOTE]
teşekkür ederim ben 3 kat uyguladım, başlarda tereddüt etsemde su altında test edince bir sorun oluşturmadığını gördüm.Ancak yinede 4 kat atmakta fayda var siz 2 kat yeterlimi demişsiniz bence 3. katı atma imkanınız varsa atınız.Ancak 2 katıda katı bir kıvamda attıysanız belkide gerek kalmayabilir fazladan kat atmaya....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 01:52
[QUOTE=netkoray]teşekkür ederim.bu arada çalışmanı beğendim..![/QUOTE]
Beğenmenize sevindim Koray bey, teşekkür ederim.
Bilmenizi isterim şuan akvaryum 2 saattir su dolu vaziyette bekliyor ve su koyduğum gibi berrak, herşey yolunda gözüküyor..
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2008 15:45
[QUOTE=nemo61_4]Çok güzel bir proje fakat benim merak ettiğim boya suda tekrar çözülme yaparmı cevap verirseniz sevinirim ...[/QUOTE]
Beğenmenize sevindim. Ancak ilk mesajda belirttiğim gibi ben derzi gri renkte aldığım için herhangi bir renklendirici boya-madde v.s kullanmadım.
Derzin suya salınım yapıp yapmadığını kastediyorsaniz; hala en ufak bir salınım söz konusu değil, zaten derz kuruduktan sonra betondan farksız oluyor.
Uzun süre sonra herhangi bir şey olurmu bunu bende bilmiyorum ama forumdan edindiğim bilgilere göre; fuga pool 2900 kullanıldıktan sonra uzun yıllar geçsede hiç bir sorun oluşmuyormuş.
Saygılar..
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2009 11:02
Strafordan arka fonlara akvaryum hacmini küçültüğü için genelde soğuk bakarım. Ama akvaryuma güzel bir ambians verdiği de inkar edilemez.
Anlatımınız fotoğraflar teknik veriler dört dörtlük olmuş. Çok açıklayıcı gerçekten tebrikler.![Thumbs%20Up](smileys4/smiley20.gif)
Anlatımınız fotoğraflar teknik veriler dört dörtlük olmuş. Çok açıklayıcı gerçekten tebrikler.
![Thumbs%20Up](smileys4/smiley20.gif)
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2009 17:13
gercekten güzel olmuş eline sağlık bende yaptım bir arka fon fakat benim amacım görsellikten cok yavryu alabilmekti ve başardımda en fazla 25 günde bir balıklarım yumurtluyor:) belki yapmak isteyen olur link veriyorum.
http://www.akvaryum.com/forum/yapilisi_cok_kolay_arka_fon_k247046.asp?PID=1414303
theboyaci 2009-05-22 17:14:38
http://www.akvaryum.com/forum/yapilisi_cok_kolay_arka_fon_k247046.asp?PID=1414303