İlk defa tuzlu su akvaryumu kurucam hiç bilgim yok.
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2013 09:05
Abilerim ilk defa tuzlu su akvaryumu kurucam.Malawi grubunu profosyonel olarak üretiyorum zaten ama tuzlu su başka bir olaymış belliki izlerken insanın içi huzur dolucak.Dediğim gibi hiç bir şey bilmiyorum 15-20 litrelik bişey kurmak istiyorum sizden ricam gerekli olan şeyleri yazarmısınız bide maliyetini.Şimdiden teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2013 00:36
15-20 litre kurucağınıza hiç kurmayın zevk almazsınız + su değerlerini sabit tutmak çok zor ufak akaryumlarda.GETz READY 2013-06-10 12:59:52
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2013 13:02
Forumda araştırma yaparak bilgi edinmelisiniz,nano ve pico tanklar tecrübesi ve bilgisi olmayanlar için idamesi neredeyse imkansız tanklardır.Bu hacimle başlamak yerine 200 litrelik bir tank edinerek başlamak çok daha kolay ve iyi olacaktır.
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2013 20:20
[QUOTE=kaanusta]Abilerim ilk defa tuzlu su akvaryumu kurucam.Malawi grubunu profosyonel olarak üretiyorum zaten ama tuzlu su başka bir olaymış belliki izlerken insanın içi huzur dolucak.Dediğim gibi hiç bir şey bilmiyorum 15-20 litrelik bişey kurmak istiyorum sizden ricam gerekli olan şeyleri yazarmısınız bide maliyetini.Şimdiden teşekkürler.
[/QUOTE]
bu ebatta az masraf ederim tuttmazsa bozarım diye düşünüyorsanız bu litrede başarınız %20 olasılıksa 200 lt için biraz fazla harcarsınız ama başarma şansınız %70-80 olur.
Bence acele etmeden forumda veya diğer deniz forumlarında 2. el ürünlere bakın ve yavaş yavaş temin edin.insanların sıfır olarak 2000 tl ye kurduğu sistemleri 3 te 1 fiyatına sattığını çokca görüyorum.
[/QUOTE]
bu ebatta az masraf ederim tuttmazsa bozarım diye düşünüyorsanız bu litrede başarınız %20 olasılıksa 200 lt için biraz fazla harcarsınız ama başarma şansınız %70-80 olur.
Bence acele etmeden forumda veya diğer deniz forumlarında 2. el ürünlere bakın ve yavaş yavaş temin edin.insanların sıfır olarak 2000 tl ye kurduğu sistemleri 3 te 1 fiyatına sattığını çokca görüyorum.