ilk defa akvaryumum olacak.
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2012 18:55
Merhaba arkadaşlar.
Forumu biraz inceledim ama kendime göre cevaplar bulamadım.
Daha önce hiç akvaryumum olmadı,balık türlerinide hiç bilmiyorum.aslında 1 senedir düşünüyordum ama yerim yoktu şimdi yeni ofise geçtim,işyerimdeki odama akvaryum alıp balık beslemek,onları seyredip dinlenmek ve oyalanmak istiyorum.
bana ne tür ve adette balık önerirsiniz?
ne kadar büyüklükte bi akvaryum almalıyım?
Forumu biraz inceledim ama kendime göre cevaplar bulamadım.
Daha önce hiç akvaryumum olmadı,balık türlerinide hiç bilmiyorum.aslında 1 senedir düşünüyordum ama yerim yoktu şimdi yeni ofise geçtim,işyerimdeki odama akvaryum alıp balık beslemek,onları seyredip dinlenmek ve oyalanmak istiyorum.
bana ne tür ve adette balık önerirsiniz?
ne kadar büyüklükte bi akvaryum almalıyım?
fazla bütçem yok kredi kartına taksitle 250-300 tl maksimum bütçem var.
yardımlarınızı bekliyorum,saygılar.
yardımlarınızı bekliyorum,saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2012 19:25
Size herşeyi anlatacaktır.Ayrıntılı bilgi isterseniz beğendiğinizi seçip soruları sorabilirsiniz.Eğer canlı doğuran beslemek isterseniz sorularınıza daima açığım.
Saygılar .
Hayırlı olsun şimdiden ...
http://www.akvaryum.com/hangi_baligi_beslemeliyim_makaler_21_1673.asp
Saygılar .
Hayırlı olsun şimdiden ...
http://www.akvaryum.com/hangi_baligi_beslemeliyim_makaler_21_1673.asp
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2012 19:32
İlk akvaryumunuz olacağı için büyük ihtimalle hiç tecrübeniz yok ve ofiste bakacağınız için yavru derdiyle fln uğraşmak istemiyeceksiniz, size sadece önemli olan seyir zevki olcak anladığım kadarıyla. Eğer anladığım doğruysa 100-150 litre akvaryum alıp içine istediğiniz dekoru koyup, japon besliyebilirsiniz. Ama yavru almakta isterim derseniz ciklet türü besleyin derim o konudada size yardımcı olurum ben.
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2012 20:19
Bence 150 litre bitkili melek akvaryumu yada 350 litre sp ve yunus , 200 litre sp , 150 litre canlı doğuran bu şekilde akvaryumlar hoş durabilir tabi bunlardan yavruda alabilirsiniz ancak yavru sizin için önemli değilse japon tankı tek tercihiniz olmalı bütçeniz 350 litre için yeterli olmayabilir ama diğer akvaryumlar için yeterli ancak üstüne biraz daha nakit takviyesi yapmak gerekebilir . Şimdiden Hayırlı Olsun . İyi Akşamlar
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2012 09:40
arkadaşlar hiç bilgim yok ama benim aklımda yerde gezinen bi çöpçü balığı,bi kaç köpek balığı ve birazda uyumlu ve hoş 8-10 balık daha yani sonuçta 15 civarı balık düşünüyorum.
ek tank olarakta depoda da babamın 15-20 önceki akvaryumu var,yavrulama olayları içinde onu kullanabilirim evde.
ek tank olarakta depoda da babamın 15-20 önceki akvaryumu var,yavrulama olayları içinde onu kullanabilirim evde.