İlanlarda yeni düzenlemeler
İlan açanlar gösterim sayısını korumak için eski ilanlarını değiştirip, birkaç aylık ilanlarını tutuyorlardı. Artık 2 haftadan sonra ilanda güncelleme yapılamıyor, ilanı silip yeni bir ilan açmak gerekiyor.
Artık 1 malawi 1 tanganyika gölü balığı satmak isteyen kişiler bu balıklar için karışık ilanlara 1 tane ilan açmak zorunda değiller. 1 adet malawiye, 1 adet de tanganyikaya ilan açabilirler. Kısıtlama bir kişinin aynı foruma 2 adet ilan açmasında vardır. Bunun nedeni de bizim insanlar aynı foruma 2 ilan veremeyince mutlu olmamız değil, diğer ilan verenlerin ilanlarının haksız rekabetle arka sayfalara gitmesini engellemektir :)
Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bana kalırsa 2 hafta az bir zaman. İlandaki diğer bilgileri her seferinde yeniden yazmak ve her seferinde tekrar fotoğraf ekleyecek olmak sorun olabilir. 1 ay yada üzeri daha uygun olacaktır bence.
Bana kalırsa 2 hafta az bir zaman. İlandaki diğer bilgileri her seferinde yeniden yazmak ve her seferinde tekrar fotoğraf ekleyecek olmak sorun olabilir. 1 ay yada üzeri daha uygun olacaktır bence.
Copy paste edip yeni ilan açılacak bence zor değil.
[QUOTE=Cihat Arslan]
Karışık satışlara artık ilan verilemiyor. Elinizde 2 amerikan 2 de vatoz var diyelim, bir ilan amerikana bir ilan diğer'e açacaksınız.
Saygılar,
[/QUOTE] 2 hafta sonunda ilan silindiğinde copy paste yapamayız. Bu sebeple zaman uzasın önerisini getirdim. İlan tarihini her seferinde kontrol etmek yerine zaman uzarsa daha yararlı olur diye düşünüyorum.
[/QUOTE] 2 hafta sonunda ilan silindiğinde copy paste yapamayız. Bu sebeple zaman uzasın önerisini getirdim. İlan tarihini her seferinde kontrol etmek yerine zaman uzarsa daha yararlı olur diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Şimdi ayın 1'inde 5 sarı prenses için bir ilan açıyorsunuz, 5 gün sonra ayın 6'sında güncelliyorsunuz, bir 5 gün sonra da ayın 11'inde yine güncelliyorsunuz, sattığınız 3 balığı çıkartıp mesajı düzenliyorsunuz. Kalan 2 balık için site var oldukça ilanı güncelleyip yukarı çekme hakkınız var ama ben ilanın içeriğini değiştirieceğim derseniz ilanı kopyalıyorsunuz, güncellemek yerine ilanı sil diyip, yeni ilan açıp, yeni ilana kopyaladığınız eski ilanı yapıştırıyorsunuz ve düzenleyip 0'dan bir ilan açmış oluyorsunuz.
Saygılar,
İlanlar son güncellenme tarihinden 14 gün sonra silinirler. Ömür boyu güncelleyebilirsiniz, ömür boyu da o ilan kalabilir. Ama 14 günden sonra düzenleyemezsiniz. Düzenleme ile güncelleme farklı :)
Saygılar,
İlanlar son güncellenme tarihinden 14 gün sonra silinirler. Ömür boyu güncelleyebilirsiniz, ömür boyu da o ilan kalabilir. Ama 14 günden sonra düzenleyemezsiniz. Düzenleme ile güncelleme farklı :)
Saygılar,
[/QUOTE]
Olumlu gelişmeler tebrikler refet bey iki ilan konusunda yaşadığımız ve ilan güncelleme konusundaki değişimler kayda değer.