İlanlarda İl Seçimi Yapma
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2009 01:40
İlanlar kısmında artık il seçimi ile ilan listeleyeblirsiniz.
Örnek olarak:
Ankara'daki tüm canlı ilanlari
veya
İstanbul'daki Malawi Cichlidleri ilanları'nı seçerek sonuçları istediğiniz yönde daraltabilirsiniz.
Saygılar,
Örnek olarak:
veya
İstanbul'daki Malawi Cichlidleri ilanları'nı seçerek sonuçları istediğiniz yönde daraltabilirsiniz.
Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2009 01:53
Daha evvelde vardı bu Refet. Hatta İzmir hep son sayfadan 1-2 sayfa evvel çıkıyor. Gerçi 1-2 haftadır ilanlara göz atıyorum.
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2009 09:16
İlker Bey linki düzelttim.
Barış Bey ile göre sıralama değil ile göre seçim var. Yani İzmiri seçiyorsunuz, sadece izmirdeki ilanlar geliyor.
Saygılar,
Barış Bey ile göre sıralama değil ile göre seçim var. Yani İzmiri seçiyorsunuz, sadece izmirdeki ilanlar geliyor.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2009 09:16
Aktif konular kısmına basıp girdiğimizde üstte yazan "Forum Dışı Konular, Buluşmalar gibi forumlar aktif konulardan görünmezler. Tüm ilanları görebilmek için buraya tıklayınız.
İlanlara aynı zamanda sağ üstteki Hızlı Menü'den de ulaşabilirsiniz." kısmında "buraya" yazan yere tıkladığımızda hata veriyor. Bilginize....
İlanlara aynı zamanda sağ üstteki Hızlı Menü'den de ulaşabilirsiniz." kısmında "buraya" yazan yere tıkladığımızda hata veriyor. Bilginize....
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2009 09:37
[QUOTE=bjkalley]İlanlar kısmında artık il seçimi ile ilan listeleyeblirsiniz.
Örnek olarak:
veya
Saygılar,
[/QUOTE] Teşekkürler foruma +kolaylık sağlamışsınız aynı excell'de yapılan otomatik süzme gibi elinize sağlıkkenan_balci 2009-12-10 09:39:12
Örnek olarak:
veya
Saygılar,
[/QUOTE] Teşekkürler foruma +kolaylık sağlamışsınız aynı excell'de yapılan otomatik süzme gibi elinize sağlık
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2009 10:05
Daha kolay ve daha kullanışlı olmuş. Tebrikler.
Saygılar,
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2009 10:20
Güzel olmuş daha kullanışlı olmuş.
Birde aslında il seçiminin yanında daha özele indirgeyerek balık seçimide yapılabilse çok daha kullanışlı olur.
Örneğin: Ankara/tanganyika/frontoza
gibi.
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2009 10:21
Kalb kalbe karsıymıs. Dün tamda böyle bir sey olsa ne güzel olur diye düsünüyordum. Heryere gönderebilen Arkadaslarada bir cözüm bulsak nasıl olur.
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2009 14:26
Merhaba. İlanlarda il seçeneği seçildiğinde tüm ilanlar görünmüyor. Ben Eskişehir'i seçiyorum, malawi ilanlarında 3, diğer balık ilanlarında ise 1 tane ilan görünüyor. Halbuki malawi ilanlarında 8-10 tane diğer ilanlarda ise 4-5 tane Eskişehir ilanı var.
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2009 14:42
Eskisine göre istediğimiz bilgilere daha kolay bir şekilde ulaşabiliyoruz çalışmalarınız için emeği geçen herkeze teşekkür ederim