İlanlar kısmındaki sorun?
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2013 19:39
Daha öncede yönetime bu konuda bilgi vermiştim ve ilanımı yeniden düzenlememi istemişlerdi ama sorun hala devam etmekte maalesef...Serkan BUZCU 2014-03-04 19:12:23
Sorun başka arkadaşlarda var mı bilmiyorum ama ben ilan açtığımda (malzeme ve takas kısmında 2 ilan açmış durumdayım) ilanım gözükmekte şehir de yazmakta ama şehir seçtiğim zaman ilanlarım şehrimde gözükmüyor maalesef bu durum en son site de yapılan çalışmalardan sonra oluştu.
Yönetim umarım bu sorunu çözer,Kolay gelsin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2013 23:50
Güncel,Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı aramızda?
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2013 16:13
[QUOTE=Serkan BUZCU]Güncel,Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı aramızda? KONYALI BİR KULLANICI OLARAK YAKLAŞIK 15 -20 GÜNDÜR AYNI ŞEYLERİ BENDE YAŞIYORUM..İLANI İLK AÇTIĞIM GÜN TÜM İLLER VE KONYA İLİ DAHİLİNDE GÖRÜNÜYORUM..ERTESİ GÜN İLANI GÜNCELLEME VAKTİ GELİNCE GÜNCELLİYORUM BU SEFER KONYA DAHİLİNDE GÖRÜNMÜYORUM AMA TÜM İLLER DE GÖRÜNÜYORUM..SORUNLARIMAZA BİR ÇÖZÜM GETİRİLMESİNİ ARZ EDERİM..SAYGILARIMLA WHİTESHARK 2013-10-10 16:17:17
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 22:52
Sorunumuz hala devam etmektedir maalesef :(
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2013 01:40
Refet Beyin sınav trafiği bu ara biraz yoğun. En kısa zamanda ilgilenecektir sorunla.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2013 12:59
Refet Beyin sınav trafiği bu ara biraz yoğun. En kısa zamanda ilgilenecektir sorunla.
Saygılar,
sayın yonetıcimız 22 ekimde bu cevabı yazdınız fakat ustunden yaklasık 24 gün geçmesine rağmen ne sınavlar bitti nede sorunlarımız çözüldü sanırım konyaya özgü bir sorun bu sıkıntılardan dolayı konya içi ürün takaslarımız balık takaslarımız gerçekleşmiyor;iletişim kopuklugu mevcut ve bu güzel hobinin yayılmasını engellediğini düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2013 20:43
Sorun hala devam etmektedir maalesef,yönetimin en kısa sürede sorunu çözmesi dileğiyle.
Sayılar.
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2013 13:34
Evet dün itibari ile bende msj yazdım fakat yine soledikleri aynı.Konyla yetkililer ilgileniyor devlet meselesi oldu valla:)
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2013 11:15
abicim bu konyalı yetkililer kim acaba isimlerini verselerde bari birebir yüzyüze görüşüp şu meseleyi bi hallettirsek ..burda elimizkolumuz bağlı kaldık saolsun sayelerinde konyalı akvaristler birbirini unuttu ..nerdeyse tanınmaz hale düştük..birde anlayamadığım neden birkaç kişinin ilanında sorun yokta diğerleri hep üvey evlat gibi muamele görüyor..
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2013 13:35
Sayın moderatör arkadaşlarım hala maalesef sorunumuz devam ediyor..şu konuya bir ivedilik kazandırsanız sevinirim ..saygılar
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2013 20:18
ben artık akvaryum.com ekibine tesekur ettım 2 aydır sorunu halledemedıklerı ıcın artık denecek soz bulamıyorum bu siteninde basıt bir site olduğuna inanmaya başladım.
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2014 10:43
25 ocak 2014- BUGÜN TARİH İTİBARİYLE BU BAŞLIK ALTINDA AÇILAN İLANLARLA İLGİLİ SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR..TÜM EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA ŞAHSIM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM..ELLERİNİZE VE EMEĞİNİZE SAĞLIK...