İlan Silmede ve İmlada Yeni Düzenleme
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2008 03:13
Güzel bir uygulama elinize sağlık.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2008 12:00
[QUOTE=bjkalley]
İkincisi:
Tatlı su cin balıkları ilanlarda da iş başında. Sistem ilan güncellemesini 3 günden önce kısıtladığı için 1 gün sonra hata vardan sattım diyerek ilan sildirip tekrar ilan veren üyelere ve ilan kilitlemekten yorulan modlara yeni bir çözüm geldi. İlan verdikten sonraki 3 günde güncelleme açıldığı gibi üyelere ilanımı sil linki de açılacak. Böylece üyeler dilerse ilanını kendi silecek, dilerse güncelleyecek.
Yeni düzenlemenin siteye daha da bir düzen getirmesini umuyor iyi hobiler diliyoruz.
Saygılar,
[/QUOTE]
Tatlı su cin balıkları ilanlarda da iş başında. Sistem ilan güncellemesini 3 günden önce kısıtladığı için 1 gün sonra hata vardan sattım diyerek ilan sildirip tekrar ilan veren üyelere ve ilan kilitlemekten yorulan modlara yeni bir çözüm geldi. İlan verdikten sonraki 3 günde güncelleme açıldığı gibi üyelere ilanımı sil linki de açılacak. Böylece üyeler dilerse ilanını kendi silecek, dilerse güncelleyecek.
Yeni düzenlemenin siteye daha da bir düzen getirmesini umuyor iyi hobiler diliyoruz.
Saygılar,
[/QUOTE]
Hata var butonu ile gelen,ilan sildirme ve satış gerçekleşmiş vb.. istek ve mesajların ilan silme işi'nin artık ilan sahibi tarafından yapılacağını belirtmek ,özellikle buna devam eden üyelerimizin tekrar bilgilenmesi adına güncellemek istedim.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2008 12:17
Siteye yönetici olan arkadaşlar bazı konularda uzmanlaşmış uzun süredirde forumda bulunan arkadaşlar.Bu arkadaşların hobicilerin sorunları ile uğraşmak yerine imlayla,ilanla uğraşmaları bence de forum üyeleri adına yarar değil zarar veriyordu.Bu uygulama ile artık kendilerini foruma daha çok vereceklerine eminim.Yerinde bir uygulama tebrikler.
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2008 12:28
Bilgi için teşekkürler
Kolay gelsin
Saygılar
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2008 13:32
Güzel ve yerinde uygulama.
Tebrikler.
Tebrikler.