ICEMAN-SARIPRENSES TANKIM
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 02:17
Fotoğraf:
Boyut (cm):100-50-50
Kapasite (litre):250 litre
Canlılar: 8 adet iceman- 8 adet sarıprenses - 1 adet labeotropheus trewavasae
Malzemeler:Tetretec ex 1200 dış filtre - resun ac 9603 çift çıkışlı hava motoru
Akvaryum Bakımı:Haftada bir %20 dip çekimi
Kullanılan Yemler: Tetra provegatable - premium marina fish
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Su değişimi sonrası kaya tuzu
Boyut (cm):100-50-50
Kapasite (litre):250 litre
Canlılar: 8 adet iceman- 8 adet sarıprenses - 1 adet labeotropheus trewavasae
Malzemeler:Tetretec ex 1200 dış filtre - resun ac 9603 çift çıkışlı hava motoru
Akvaryum Bakımı:Haftada bir %20 dip çekimi
Kullanılan Yemler: Tetra provegatable - premium marina fish
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Su değişimi sonrası kaya tuzu
Arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunuyorum.Sizlere malawi tankımı göstermek istedim.Olumlu,olumsuz yorumlarınızı bekliyorum...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 02:38
Cok güzel masallah. tebrikler. ben de iceman alıcam beyaz prenseslerimin yanına. çok güzeller
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 13:19
Maşallah çok güzel gözüküyor balıklarınız.Akvaryumunuz da göze hoş gözüküyor ancak Nasuh beyin dediği gibi plastik aksesuarlardan uzak durmak balıkların sağlığı açısından daha iyi olur.Kayalarla saklanma alanlarını çoğaltın.Sağlıklı balıklar.
kaptanbigali 2013-08-02 16:52:52
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2013 01:32
[QUOTE=miltidates]Cok güzel masallah. tebrikler. ben de iceman alıcam beyaz prenseslerimin yanına. çok güzeller[/QUOTE]
[QUOTE=nasuhxtr]Çok güzel olmuş fakat plastik aksesuardan uzak durmalısın[/QUOTE]
[QUOTE=kaptanbigali] Maşallah çok güzel gözüküyor balıklarınız.Akvaryumunuz da göze hoş gözüküyor ancak Nasuh beyin dediği gibi plastik aksesuarlardan uzak durmak balıkların sağlığı açısından daha iyi olur.Kayalarla saklanma alanlarını çoğaltın.Sağlıklı balıklar.
[/QUOTE]
Bencede iceman gerek akvaryuma uyum sağlaması gerekse yüzüş güzelliğiyle renk katıyor akvaryuma
[QUOTE=nasuhxtr]Çok güzel olmuş fakat plastik aksesuardan uzak durmalısın[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim yorumunuz için...uyarınızı dikkate alıcam :)
[QUOTE=kaptanbigali] Maşallah çok güzel gözüküyor balıklarınız.Akvaryumunuz da göze hoş gözüküyor ancak Nasuh beyin dediği gibi plastik aksesuarlardan uzak durmak balıkların sağlığı açısından daha iyi olur.Kayalarla saklanma alanlarını çoğaltın.Sağlıklı balıklar.
[/QUOTE]
Saolun yorumunuz için.Gerekli uyarılarınız dikkate alınacaktır :)