İç Parazit Çözüm Önerisi Ne İhtiyacım Var
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2016 23:03
Arkadaşlar iyi akşamlar
180 lt bitkili bir akvaryum oluşturmaya çalışıyorum ancak zorlaniyorum iç parazit yüzünden lepisteslerimi kaybettim sonra yeşil su basima bela oldu ışıksız ortam ve suduzenleyici lerle ve haftada iki kere dip çekimi %40 su değişimleri ile çözdüm tanka yeni lepisteslerimi ekledim 20_ye yakın tetra grubu balığım var onlarda sorun yok (neon black neon,zebra,tetrazon,yakut gibi) ancak birinde 3. Gün kuyruk daralması başladı birinde karın çökmesi sarımsak emdirilmiş yemi yemiyor bildigin kaçıyorlar hiçbirinde iştah kaybı yok şu ısısı 25-26 karbondioksit oranı normal 800lt/ saat lık dış filitrem var yardıma ihtiyacım var bilgi paylasirsaniz sevinirim
180 lt bitkili bir akvaryum oluşturmaya çalışıyorum ancak zorlaniyorum iç parazit yüzünden lepisteslerimi kaybettim sonra yeşil su basima bela oldu ışıksız ortam ve suduzenleyici lerle ve haftada iki kere dip çekimi %40 su değişimleri ile çözdüm tanka yeni lepisteslerimi ekledim 20_ye yakın tetra grubu balığım var onlarda sorun yok (neon black neon,zebra,tetrazon,yakut gibi) ancak birinde 3. Gün kuyruk daralması başladı birinde karın çökmesi sarımsak emdirilmiş yemi yemiyor bildigin kaçıyorlar hiçbirinde iştah kaybı yok şu ısısı 25-26 karbondioksit oranı normal 800lt/ saat lık dış filitrem var yardıma ihtiyacım var bilgi paylasirsaniz sevinirim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2016 23:14
Sarimsağa devam edin aç kalınca yerler. Duruma göre eğer çok ilerlerse flagy ilacı ile tedavi edersiniz. Şu an sabah akşam sadece sarımsak emdirilmis yem verin elbet yiyecekler.
Teşekkür Edenler: [T]182320,emresen35[/T]
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2016 09:17
Lepisteslerde olduğuna göre sadece onlara özgü bir bakteriley hastalıkta olabilir belkide. Karma akvaryuma pek lepistesler gelmiyor hissettiğim kadar. Size eklediğim linkte Columnaris, Dropsy-bloat (içhastalık tedavisidir), beyaz benek paraziti başlıklarını bir inceleyin bakalım.
[URL]https://www.akvaryum.com/Forum/tedavi_edilebilmis_baliklar_ve_tedavi_yontemleri_k785798.asp[/URL]
[URL]https://www.akvaryum.com/Forum/tedavi_edilebilmis_baliklar_ve_tedavi_yontemleri_k785798.asp[/URL]
Beğenenler: [T]182320,emresen35[/T]
Teşekkür Edenler: [T]182320,emresen35[/T]