İç filtrede problem
Sorum şu eğer giden küçük bir parçaysa onu nereden temin edebilirim?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Başta da dediğin gibi nasıl temin edebileceğini bilmiyorum ama piyasada bu kadar çok satılan bi filtrenin mutlaka parçalarının da bulunabilceği bir yer vardır..Saygılar..!
Mıknatısın içerisiden geçen milin üzerindeki plastik kapak düşmüştür.Tek olarak satıldığını görmedim.Genelde set olarak satılır.Büyük akvaryumculardan yada petsoplardan temin edebileceğinizi umuyorum.İnternette bir iki yere baktım ama bende göremedim.
Mıknatısın içerisiden geçen milin üzerindeki plastik kapak düşmüştür.Tek olarak satıldığını görmedim.Genelde set olarak satılır.Büyük akvaryumculardan yada petsoplardan temin edebileceğinizi umuyorum.İnternette bir iki yere baktım ama bende göremedim.
[/QUOTE] Fiyatı hakkında bilgisi veya tahmini olan var mı acaba?Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
merhabalar,
Bugün eminönünde pervane-mıknatıs setleri gördüm hazır paketlerde. mil yatağı olarak kullanılan o lastik parçalardan da vardı içinde. lastiği tek olarak bulmazsanız bu setlerden alabilirsiniz eğer fiyatı uygunsa. Şuayip Bey'in de dediği gibi mıknatısı karşılaştırma yapmak için yanınızda götürün.
sağlıcakla kalın