Hoca'dan yeni üretim kararı
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2008 21:53
Ben biraz karides stoğu yapayım . Artemia zaten sürekli çıkartıyoruz. Yalnız nitrat derdi olacak onun için bol bitki lazım. Refugium gibi olması lazım ortamın.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2008 21:54
Hayırlısı olsun ümit hocam şimdiden siparişimi veriyimde ben 10tane percule 10tane bicolur angel 10tane damsel 10tane chelmons 10 tane foxface istiyorum hocam:d
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2008 21:55
[QUOTE=atilla tarhan]
Pazartesi -mavi kerevit- getireceğim, ayın 17 sinden sonra da levrek-çipura. Yer hazırla şimdiden.
RobiNSoN
[/QUOTE]
Kerevitlerin yerinı yarın hazırlıyorum hocam. Levrek ve çipura için de yaparım hazırlığı. Yarın 3 akvaryum kuracağız demektir. Hadi hayırlısı
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2008 21:58
[QUOTE=HOCA]Ben biraz karides stoğu yapayım . Artemia zaten sürekli çıkartıyoruz. Yalnız nitrat derdi olacak onun için bol bitki lazım. Refugium gibi olması lazım ortamın.[/QUOTE]
Bitki köpeğin olur kaç kilo istiyorsun ?söylemen yeter bol miktarda 4 değişik caulerpam var
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2008 22:02
Abi senden korkulur sen yakında benim iguanalardan bile üretirsin. Zaten getireceğim bir gün yanına bir el atmak laızm ,nefesin kuvvetliymiş öyle bir söylenti var.
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2008 22:02
Biz daha Malawi üretme konusunda emeklerken Ümit Hocam depar yaptın gene....
Vira Bismillah Ümit Hocam
acemi41 2008-04-12 22:03:21
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2008 22:04
[QUOTE=davoud][QUOTE=HOCA]Ben biraz karides stoğu yapayım . Artemia zaten sürekli çıkartıyoruz. Yalnız nitrat derdi olacak onun için bol bitki lazım. Refugium gibi olması lazım ortamın.[/QUOTE]
Bitki köpeğin olur kaç kilo istiyorsun ?söylemen yeter bol miktarda 4 değişik caulerpam var
[/QUOTE]
Eyvallah bu iyi oldu.
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2008 22:06
[QUOTE=citronx]Abi senden korkulur sen yakında benim iguanalardan bile üretirsin. Zaten getireceğim bir gün yanına bir el atmak laızm ,nefesin kuvvetliymiş öyle bir söylenti var.[/QUOTE]
Öyle olmaz, bana bırakacaksın bir müddet.
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2008 22:08
[QUOTE=acemi41] Biz daha Malawi üretme konusunda emeklerken Ümit Hocam depar yaptın gene....
[/QUOTE]
HOCA 2008-04-12 22:16:07
[/QUOTE]
Estağfurullah hocam o nasıl söz öyle. Vira bismillah, işi becerirsek funda demir.
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2008 22:36
[QUOTE=Arda]Ocellarisler için ne vareceksiniz ?? Hayırlı olsun...Umarım başarılı olsursunuz.[/QUOTE]
Ocellaris ler için daha var. O iş çok detaylı. Şu anda ilk adım kardinal.
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2008 22:40
[QUOTE=Sainted]
HOCAM SÜPERSİNİZ... BEN BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM... ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN HOCAM...
[/QUOTE]Sağol Aykut çok teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2008 22:43
Hocam çok güzel haber. Atilla hocam levrekleri getirdiğinde ben de orda olayım lütfen. Levrekleri tavaya pardon akvaryuma atarken görmek isterim.