Hobihanemizi düzenliyoruz biraz tadilat var
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2015 16:59
Lepistes üretiyorum arkadaş ile beraber ısı kaybını önlemek için birde strafor döşeyelim dedik bitmek üzere bir tek sıvası kaldı yavaş yavaş ilerliyoruz sizlerle paylaşmak istedim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2015 19:28
Yok şimdilik elimde kırma var daha özel tür yapamadım oda bittikten sonra özel türde üretmeyi düşünüyorum birazda plati var bir dişi bir erkek almıştım ondan olan yavrularda var bunların yanında yunus ve sarı prenseste çok istiyorum ilerideki zamanlarda akvaryumlar çoğaldıkça onlarıda işin içine katacağım düzen tam kurulu olmadığı için çok özel türe giremiyorum
Uğur0990 2015-01-05 19:29:18
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2015 20:10
Bence özel türlere yönelin daha zevkli oluyor kıymetli balığa bakmak :) cüce vatoz ve çöpcu de öneririm size masraflari karsilamaya çok yardımcı olurlar
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2015 20:20
Özel tür daha güzel oluyor birazda narin oluyor :) o yüzden şu anlık pek yönelmiyorum geçen sene de 2 tane cüce vatoz almıştım şansıma oda biri dişi biri erkek çıktı öyle sanıyorum erkekte boynuz var ancak dişide sakal var ama boynuzu yok onda şüpheliyim erkekmi dişimi ama ben dişi diyorum onlarıda üretmeye çalışacağım ama şu an yeterli sayıda akvaryuma sahip olamadım yavaş yavaş ilerliyoruz:)
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2015 17:41
Kolay gelsin, lepistesi karışık yerine bence de özel varyete çeşitleri vesleseniz daha iyi olmaz mı, hatta tavsiyem birkaç akvaryumunuz varsa, onları da bölüp 10-15 tür yetiştirebilirseniz sonradan hepsinin erkeklerinden oluşan bir tank yapın hem reklam için hem de görsellik açısından mükemmel olur :)
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2015 23:39
Hayırlı olsun kolay gelsin...