HOBİHANEM
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2013 14:31
Selam arkadaşlar.Yaklaşık 6 yıldır discuslarla kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum.Bu yola Red Melonlarla başlamıştım,sonra aralarına piwo menşeili Red Turquazlar katıldı ve bir çiftte albino Red Melon katıldı.Sizlerle birkaç kare paylaşmak istedim.Resimlerde ana tankımı,anaçlarıyle birlikte olan yaklaşık 15 günlük 45-50 arası melon yavruyu,bir terslik oolmazsa yarın çıkacak olan red turquaz yavrularımı(blue diamond ve melon çiftin bekledikleri.kendi yumurtaları mantarlaştı onlarda turquaz yavrulara bakacaklar kısmetse), yaklaşık 25 günlük olan 150 civarı melon yavrum , 9,5-10,5 cm aralığında olan 5 aylık red turquaz yavruları vede üstten çekilmiş olan melon çiftimi.Onların üzerinde de kendi yavruları ve albino red melonlarımın yaklaşık 4 gün önce sırta geçen yavruları var.Umarım beğenirsinz.Herkese iyi seyirler.(Sanırım fotoların hepsini birgünde koyamayacağız.Kısmetse sonra yine devam ederiz.)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2013 14:48
Tebrikler Allah nazarlardan saklasın. Maşallah
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2013 20:57
Maşallah çok güzel görünüyorlar.
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2013 12:55
Fatih Bey Merhaba. Bol yavrulu ve sağlıklı hobiler. Gelişmelerden haberdar edebilirmisiniz? Saygılar ...
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2013 16:31
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Şu aralar blue diamont (dişi) melon erkek yaklaşık 150 kadar 4 aylık yavru,yaklaşık 2 aylık 140 civarı ghost erkek blue turquaz dişi,dün sırta çıkan tahmini 80-100 arası red turquaz yavrularla uğraşıyorum.En kısa zamanda resimleyip sizlerle paylaşacağım.Rabbim herkesin emeğinin karşılığını vermesi dileğiyle.
Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2013 16:12
[QUOTE=berkulu]Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Şu aralar blue diamont (dişi) melon erkek yaklaşık 150 kadar 4 aylık yavru,yaklaşık 2 aylık 140 civarı ghost erkek blue turquaz dişi,dün sırta çıkan tahmini 80-100 arası red turquaz yavrularla uğraşıyorum.En kısa zamanda resimleyip sizlerle paylaşacağım.Rabbim herkesin emeğinin karşılığını vermesi dileğiyle.[/QUOTE]
Beklemedeyiz... Birde yavru satışınız varmıdır?