Hi-teche Geçmek
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2023 23:27
Merhabalar,
Bitkilerimin yapraklarında erime var. Bende tüm tuşlara basıyorum. İlk yosunlardan kurtulmayı denedim. Belki bitkilerinin besinlerini kullanıp besin bırakmıyorlardır diye. Ardından ışık, akıllı kapsül ve co2 ekleyerek deneyeceğim. Hi-teche geçmeyi ilerde düşünüyordum ama bu vesileyle erken geçeceğim gibi görünüyor. Birkaç sorum var.
1. Tabanda aquadeco gravel, akıllı kapsül var. Bunlar yeter mi?
2. 2 adet aqualed meta ürününden aldım. Yeterli olur mu?
3. Gübreleme için reflowers all inclusive kullanıyorum. Tropicaya geçmeyi düşünüyorum. Şuan haftada 1 gübreliyorum. Bu sayıyı artırmam mı gerekiyor?
4. Tatile gittiğimde nasıl olacak?
Hacim: 200l
Işıklandırma: 1 taneden 2 taneye çıkıyorum. Aqualed meta (3 sıra led). 8 saat
Filtrasyon: Tetra ex 800 plus
Kum: Gravel + akıllı kapsül gübre
Su değişimi: Hafta 1 %50
Canlı: 1 melek + 13 kırmızı burun + 6 sae
Gübre: Reflowers all inclusive + reflowers potash. Fakat tropikaya geçmeyi düşünüyorum.
Bitkilerimin yapraklarında erime var. Bende tüm tuşlara basıyorum. İlk yosunlardan kurtulmayı denedim. Belki bitkilerinin besinlerini kullanıp besin bırakmıyorlardır diye. Ardından ışık, akıllı kapsül ve co2 ekleyerek deneyeceğim. Hi-teche geçmeyi ilerde düşünüyordum ama bu vesileyle erken geçeceğim gibi görünüyor. Birkaç sorum var.
1. Tabanda aquadeco gravel, akıllı kapsül var. Bunlar yeter mi?
2. 2 adet aqualed meta ürününden aldım. Yeterli olur mu?
3. Gübreleme için reflowers all inclusive kullanıyorum. Tropicaya geçmeyi düşünüyorum. Şuan haftada 1 gübreliyorum. Bu sayıyı artırmam mı gerekiyor?
4. Tatile gittiğimde nasıl olacak?
Hacim: 200l
Işıklandırma: 1 taneden 2 taneye çıkıyorum. Aqualed meta (3 sıra led). 8 saat
Filtrasyon: Tetra ex 800 plus
Kum: Gravel + akıllı kapsül gübre
Su değişimi: Hafta 1 %50
Canlı: 1 melek + 13 kırmızı burun + 6 sae
Gübre: Reflowers all inclusive + reflowers potash. Fakat tropikaya geçmeyi düşünüyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir