Hevesim Kursağımda kalacak
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2012 19:40
Fotoğraf:
Boyut (cm): 80 cm uzunluk - 28 cm genişlik - 48 cm yükseklik
Kapasite (litre):
Canlılar: sarı prenses, diğerlerini bilmiyorum ?
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı: iç motor
Kullanılan Yemler: ithal yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: ?
Arkadaşım uğraşamadığı için bana komple akvaryumunu verdi. Büyük bir heves ile aldım. Benim en büyük sorunum balıkları izleyemiyorum. Odada herhangi birisi olduğu zaman balıkların hepsi saklanıyor. Fotoğraflardada gördüğünüz şekilde. Odada herhangi birisi yokken hepsi çıkıyor. Diğer bir sorunum ise sarı prenses diğer balıkları kovalıyor.
Yeni akvaryumum nasıl olmuş ?
önerileriniz neler ?
toxotis 2012-05-22 20:15:32
Boyut (cm): 80 cm uzunluk - 28 cm genişlik - 48 cm yükseklik
Kapasite (litre):
Canlılar: sarı prenses, diğerlerini bilmiyorum ?
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı: iç motor
Kullanılan Yemler: ithal yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: ?
Arkadaşım uğraşamadığı için bana komple akvaryumunu verdi. Büyük bir heves ile aldım. Benim en büyük sorunum balıkları izleyemiyorum. Odada herhangi birisi olduğu zaman balıkların hepsi saklanıyor. Fotoğraflardada gördüğünüz şekilde. Odada herhangi birisi yokken hepsi çıkıyor. Diğer bir sorunum ise sarı prenses diğer balıkları kovalıyor.
Yeni akvaryumum nasıl olmuş ?
önerileriniz neler ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2012 19:55
Merhaba, balıkların saklanma sebebi daha alışamadıkları için 1-2 haftaya düzelir, akvaryum boyutunu veya hacmini paylaşırsanız daha faydalı olacak.
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2012 20:13
Balıklarınız akvaryum yer değiştirdiği için saklanıyordur(yani alışma sürecindeler).Ayrıca türler çok karışık ve akvaryum hacminiz yetersiz.Bence o balıkları yerine 1 e 3 d plati alın.Hem kaçmazlar hemde kolay yavru alırlar.
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 13:23
Mavi prenses diiğer balığınız. Beyaz olanı bende çıkaramadım. Fakat prenses türü balıklar saklanacakları bol kayalıklı ve mağralı alan isterler. Mavi Prensesler sarılara nazaran daha agrasif olduğu için saklanacak yer yapın balıklaınıza. Hacim de biraz sayıya göre. Akavaryumunuza sadece yem vermek için yaklaşın. Hatta öncesinde 2 de aç bırakırsanız balıklarınız 15 gün içerisinde size alışacaktır.
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 14:38
Akvaryum hacminiz bu balıklar için zaten yetersiz.Sarı prenses hariç diğer balıkları çıkar ve yanına bir sp daha al(dişi mi erkekmi ona göre al).
ares 2012-05-23 15:38:39
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 23:57
Yeni bir akvaryum almak zorundayım ozaman. 110-45-65 ölçülerinde akvaryum işimi görürmü? Şuanki akvaryum ölçülerinde isteyen varsa verebilirim.