Haydi Dostlar Ctesi Piknik Söğütözü 14:00
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2008 00:04
Eve geldiğimde tüm balıklarım henüz sebebini bilmediğim bir nedenden dolayı ölmüştü:( Bu moralle nasıl gelecem bilmiyorum valla:((
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2008 01:18
[QUOTE=özkoçak]Meteoroloji parçalı bulutlu ve 23 derece diyor. Umarım haklı çıkar.
[/QUOTE]
Biri Meteoroloji mi dedi???? Yağmur var kardeşim hem de her yeri sel götürecek. Bence bu pikniği "Kışa hazırlık pikniği" olarak haftaya yapalım. Yağmur yağacaaaakkk.
Çok üzülerek bu buluşmaya gelemeyeceğimi bildirmek zorundayım. Yarın (artık bugün oldu) işlerim var ve ertelemem de mümkün değil. Bensiz iyi eğlenemeyeceksiniz biliyorum ama idare edin artık. Hem gelirsem fotoğraf çekersiniz, forumda yayınlarsınız, sonra da "yok oraya gittin buraya gelmedin" meselesi olur.
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2008 02:06
Arkadaşlar herkese selam ankaraya yeni geldim pikniğe yarın katılacagım maçada katılacagım herkese selam.
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2008 09:39
[QUOTE=Semihsungur][QUOTE=özkoçak]Meteoroloji parçalı bulutlu ve 23 derece diyor. Umarım haklı çıkar.
[/QUOTE]
Fatiih 2008-10-04 09:39:40
Biri Meteoroloji mi dedi???? Yağmur var kardeşim hem de her yeri sel götürecek. Bence bu pikniği "Kışa hazırlık pikniği" olarak haftaya yapalım. Yağmur yağacaaaakkk.
Çok üzülerek bu buluşmaya gelemeyeceğimi bildirmek zorundayım. Yarın (artık bugün oldu) işlerim var ve ertelemem de mümkün değil. Bensiz iyi eğlenemeyeceksiniz biliyorum ama idare edin artık. Hem gelirsem fotoğraf çekersiniz, forumda yayınlarsınız, sonra da "yok oraya gittin buraya gelmedin" meselesi olur.
[/QUOTE]
Offff be abi bırak ertele şu işleri yedigöllre gidiyosunda biz gelince katılmıyosun dimi aşk olsun sana
Hoş bende katılabilirsem bile biraz geç katılacam ama
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2008 09:48
Deniz abi cok uzuldum, eger 1-2 gun once su degisimi yaptiysanmuhtemelen o yuzden olmuslerdir. Bu sikintiyi cozmek icin R/O ve/ veya UV sterilazator kullaalisin.
Gelmen sart daha cok bilgi verecegim sana:)
Fatih birak abi gelmesin O'nuda curuklere ayiririz olur biter.
Erkan en az 50 defa aradim seni.
Gelmen sart daha cok bilgi verecegim sana:)
Fatih birak abi gelmesin O'nuda curuklere ayiririz olur biter.
Erkan en az 50 defa aradim seni.
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2008 11:25
Serkan kardeşim memlekete gittik malum ordada telefon çekmiyor kusura bakma ERKAN EFE 2008-10-04 11:26:13
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2008 12:06
1- Serkan
2- Deniz-Zelal-Çağın
3- Özgür
4- Kazım Özarslan
5- Yavuz ( Kesin gelmez )
6- Erkan - Fatma - Zeynep Başak EFE
7- Özkoçak familyası
8- Ezgi (kesin değil)
9- Alpay
10- Refet , Didem