hava motoru
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2006 10:31
?u an kullandygym hava motorunu hortum.ta?yyla birlikte 17ytl almy?tym fakat oldukça fazla ses çykaryyor bir müddet sonra rahatsyz etmeye ba?lyyor.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2006 11:42
Eheim yeni nesil. Daha kaliteli ve sessizi bence olmaz. 40 ytl eminonunde pazarlykla.(Eheim 100 modelinin fiyaty) Borusundan, özel ta?yna her?eyi içinde. Ayryca çok kullany?ly bir ayar butonu var.
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2006 11:48
-
sezsizi olmaz my ( ! ) arkada?lar sessiz çaly?myyorsa ikinci bir hava motoruna ne gerek var. benim derdim sessiz olmasy kulaklaryma pamuk tykayacam galyba
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2006 13:06
Arkada?ym burasy bilgi payla?ymy için olu?turulmu? bir forum,sessiz çaly?an hava motoru için bilgi istemi?sin fikrimizi sormu?sun.Bizde cevaplandyrdyk ama sen yazylan 5 mesaja inat hala sessizmi çaly?yyor bo?una almyyayym diye konuyu uzatyyorsun,ayryca te?ekkür edece?ine cevap yazmak zorunda de?ilsin diye mesaj atyyorsun. a.cem 2006-3-30 19:36:43
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2006 13:29
[QUOTE=a.cem] Arkada?ym burasy bilgi payla?ymy için olu?turulmu? bir forum,sessiz çaly?an hava motoru için bilgi istemi?sin fikrimizi sormu?sun.Bizde cevaplandyrdyk ama sen yazylan 5 mesaja inat hala sessizmi çaly?yyor bo?una almyyayym diye konuyu uzatyyorsun,ayryca te?ekkür edece?ine cevap yazmak zorunda de?ilsin diye mesaj atyyorsun.[/QUOTE]
Do?ru gerçekten. Sessiz, kaliteli ürünleri belirtmi? herkes. Daha nasyl yardym edelim.
Do?ru gerçekten. Sessiz, kaliteli ürünleri belirtmi? herkes. Daha nasyl yardym edelim.