hangisini nerede beslemeliyim?
Merhaba benim durumum biraz zor gibi gorunuyor. Buradaki ustad arkadaslarin fikirlerine ihtiyacim var. Beni en iyi sekilde yonlendirceklerini biliyorum.
Evde 3 adet akvaryumum var.
1 tane 100-35-45 boyutunda plastik kapakli, Sylviinia Pembe grolüx floresan, Atman dis filtre (büyük boy selale filtre) ve Atman f201 ic filtre var. Atman 200w ayarli isitici var. Champion hava motoruna bagli 25cm hava tasi, plastik bitki, küp, beyaz cakil taslari (12 adet 6-8cm SARI PRENSES, 12 adet KOBALT MAVISI CIKLIT, 6 ters yuzen çopcu, 3 vatoz)
1 tane 50*30*30 boyutlarinda plastik kapakli, Atman dis filtre (kucuk boy selale filtre) var. 100w atman isitici mevcut. (BIR CIFT 10-12cm ES TUTMUS BRIKARDI BESLIYORUM)
1 tane 50*30*30 boyutlarinda, Markasiz bir 100w isitici, Atman dis filtre (kucuk boy selale filtre) var. (BIR CIFT 7-10cm ES TUTMUS LELUPI BESLIYORUM)
Bu akvaryumları bu sekilde kullanarak, dogru mu yapiyorum yanlis mi yapiyorum? Öneri ve tavsiyelerinize ihtiyacim var. Bazen baliklarin hepsini verip 100luk akvaryumda sadece diskus beslemek istiyorum. kararsizim... vereceginiz bilgi ve oneriler icin simdiden Tesekkürler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
6 aydan fazla olmuş konu yazılalı sanırım sorun kalmamıştır...
Saygılar,