hangi türü önerirsiniz?
Mrb arkadaşlar yeni bir tank yaptım kendime hiç balığım yok tankım 150*40*60(h) dış motorum falan var iş yerime kurdum tankı fakat bi türlü karar veremiyorum hangı türü besliyeceğime bi aklım 10 15 tane astronot yavru al diyo bi aklım doldur içini yavru yunus sarı prensesle diyo bi aklımda challenger veya piranaya kaçıyo hepsini çok seviyorum lütfen bana yardım edin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Teşekkürler ama frontoza fiyatı bulamadım hiç. Bir de yavru almak istiyorum, siz ne dersiniz?
Yavru almak istiyorsan 1 dişi amerikan zebra birde erkek alıcaksın birde küp. Ergin boyda alırsan 2 haftada 200 yavru alırsın. :) Ama bi değeri olmayan bir balık türüdür. Yine yavru akıcam dersen sp veya yunus da bakabilirsin. Sp ler 8 10 cm arası yavru veriyorlar. Yunuslar ise 15 cm den sonra yavru alınıyor diye biliyorum.
Bakacağınız tür bilassa sizin zevkinize bağlıdır. Mesela show akvaryumu yapmak istiyorsanız birbirleriyle ulumlu amerikan türleri besleyebilirsiniz. Eğer yavru alıp, güzel bir biyotop tarzı bir tank kurmak istiyorsanız hadir türlerden güzel bir malawi tankı kurulabilir.
Mrb arkadaşlar yeni bir tank yaptım kendime hiç balığım yok tankım 150*40*60(h) dış motorum falan var iş yerime kurdum tankı fakat bi türlü karar veremiyorum hangı türü besliyeceğime bi aklım 10 15 tane astronot yavru al diyo bi aklım doldur içini yavru yunus sarı prensesle diyo bi aklımda challenger veya piranaya kaçıyo hepsini çok seviyorum lütfen bana yardım edin.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yavru almak istiyorsanız bir koloni s.p. bir kolonide damızlık boy yunus besleyin derim. Ama yok benim amacım yavru almak değil diyorsanız bence challenger uygun bir tercih olacaktır. Tabi bu benim zevkim ve benim fikrim, yinede karar size kalmış...