Hangi türü beslemeliyim?
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2007 11:39
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Şuanda içerisinde sarı prenseslerimin bulunduğu oldukça güzel bir akvaryumum var. Bunun haricinde 50 cm genişliğinde boş bir akvaryumum daha bulunmakta. Sarı prenses beslemek oldukça zevkli fakat ben başka bir tür daha beslemek istediğim için bu 50 cmlik akvaryuma başka türde balıklar atmak istiyorum. Düşüncem, japon balığı ya da canlı doğuran bakmak. Yeni tavsiyeleri bekliyorum. Sizce bu 50 cmlik akvaryumda ne beslemeliyim?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2007 13:20
Hem japon balığı hemde canlıdoğuran bakmış biri olarak mevcut akvaryumunuzun ölçüleride göz önüne alınırsa kesinlikle bitkili canlıdoğuran bakmanızı öneririm.
Japon balıkları geniş yüzme alanlarından hoşlanırlar ve bir adet japon için minimum 10 litre suya ihtiyaç vardır.
Canlıdoğuranlar ise 50 Litrelik bir akvaryumda oldukça rahat ederler ve sürekli yavrularlar.
Saygılar.
Japon balıkları geniş yüzme alanlarından hoşlanırlar ve bir adet japon için minimum 10 litre suya ihtiyaç vardır.
Canlıdoğuranlar ise 50 Litrelik bir akvaryumda oldukça rahat ederler ve sürekli yavrularlar.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2007 13:35
Tankınız bitkili Canlı doğuran için uygundur .
Yukarıda yazan her iki arkadaşımızın düşüncelerine katılıyorum
Saygılarımla
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2007 13:43
Kesinlikle canlıdoğuran türleri çok güzel olacaktır.Birde canlı bitki eklerseniz ,seyrine doyum olmaz ...
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2007 14:16
60 litrede 3 japon oldukça uygundur.
Japonların en büyük boya kısa sürede ulaşmasını istiyorsanız yeni balık eklemeyin.
Saygılar.
Japonların en büyük boya kısa sürede ulaşmasını istiyorsanız yeni balık eklemeyin.
Saygılar.