Hangi türleri almalıyım?
Arkadaşlar ben 1 hafta önceye kadar yunus ve sarı prenses besliyordum ama onlar ölünce canlı dogurana gecme kararı aldım sizce hangi canlı doguranlardan almakıyım bilgim olmadıgı için size sormak istedim istedigim balık yavrulayacak bol bol ve tutulan bir balık olacak (yavrularıda satmak istiyorum)
-Başlığı düzenledim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
bence zebra al her ay yavru alırsın.en az 50 - 60 tane alırsın zebra büyükse 100-110 taen falan alırsın tafsiye ederim çok güzel yavru yapıyo.........
tesekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için beyaz moly ve 2 lepistis aldım molydende 3 tane aldım ama 2 sinde yavru var hele biri balon gibi şişti karnı ne zaman yavrulayacaksa kumun üstünde durdugunda hemen yana devriliyor karnındaki yavrular yüzünden neyse moly-lepistis zebra-kılıckuyruk bu türler bi arada yasarmı?
biraz cok soru soruyorum kusura bakmayın sora sora ögrenecez daha önce ciklet besledim için
boyutu 60 litrelik aldım balıkları ama 2 lepıstıs aldıydım sabaha kalmadı öldüler bende sevmez oldum hemde boyları cok kucuk 2 cm lik kaysesride lepistisler yavru vermez sanırım
aldıgım balıklar 2 dişi beyaz moly 2 sinde yavru var 1 erkek moli 2 köpek balıgı erkek ve dişi 2 lepistis ama öldüler
Mono, aykılıç, lepistes...