Hangi tür uygun olur?(resimli)
100*45*30 boyutlarındaki akvaryumuma bir türlü hangi türü beslemem, gerektiğini karar veremedim. Şimdilik 2 frontosa 2 yunus var. Ben böyle sürekli yüzen çok küçük olmayan yani 5-10 cm civarı güzel görünümlü balıklar istiyorum. Lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum. Akvaryum 1 aydır kurulu ve hala balık yok yardımcı olun. Cevaplar için teşekkürler.
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
İllahi chiclid olacak diye bir kaidem yok. Arkadaşlar onuda söyleyim. Çeşitli olsun, renkli olsun, göze güzel gözüksün.
O zaman karma akvaryum yapın melek ve guromiler koyun.Yanlarına barb atın.Zaten birkaç çeşit gromi var onlar renklendirir.Ramirezi ve plati koyun çok güzel olur.
Akvaryumunuz o kadar ufak değil. Ama beslemeyi düşündüğünüz boylar sorun, yaratabilir. Bence kendiniz büyütmeyi deneyin. Bunuda özellikle yunusla yapmayı deneyin tavsiye ederim. Birde frontosa ve yunus demişiniz. Bence bir daha düşünün.
Faruk bey frontosa ve yunus lar geçici olarak bu akvaryumda duruyorlar besliyeceğim türe karar verebilsem hemen değiştiricem.Peki sizce japon balıkları nasıl olur bu akvaryuma? Birde fazla oluyorum ama bütün akvaryum bilgilerimi bu siteden edindim hemen hemen Bu akvaryuma hangi bitkileri koyabilirim? Bakımı kolay ve güzel görünen bitkiiler?
Herkezin tavsiyeleri için teşekkür ederim.Diğer akvaryumlara ve türlerede baktım ve sonunda tetra türleri daha çok aklıma yattı.Hem sayı olarak çok alabilirim hem görüntü açısından daha güzel gözükürler diye düşündüm.Herkeze tavsiyeleri ve yorumları için teşekkürler.
Tetra türleri bütün kendi cinsleriyle beraber rahatça yaşıyormuş sanırım ve oldukça çok çeşit var.Bide sizden tetra türleri için hangi bitkiler uygun olur onu öğrenmek isterim.Daha önce akvaryumumda hiç canlı bitki deneyimim olmadığı için kolay bakılan tür bitkiler olursa sevinirim.SAYGILAR.......