Hangi tür malawiler akvaryumum için uygun olur ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Öncelikle bu saatte mesajıma cevap yazdığınız için teşekkür ederim Mustafa bey,şunu belirtmek isterim ki akvaryumumda üç tür olması isteğimdi ama anladıgım kadarıyla olmuyormus.Tek korkum kemeburgazdan aldığım taşlar gercekten buyuk ve yuva seçeneği akvaryumda çok bol durumda şuan 50ltlik akvaryumumdan aldıgım 4 japon balığımı akvaryumuma koydum ve hepsi yaptıgım yuvalara yerleşti diyebilirim ve suan akvaryumumda balık yok gibi duruyor.Sarı prenseslerinde yuvalarandan nadir çıktıklarını düşünürsek akvaryumumda büyük boşluk olcağı düsüncesinde oldugum için bu kadar balık düşünmüştüm.Son olarak 1e 4d sarı prenses ve 1e 4d iceman uygun olur mu ve ahvaryumumda tek florasan olması bitkilerim ve balıklar açısından bir sıkıntı yaratır mı?
10 sıkıntı verici bir rakam olabilir dedıgınız gibi,1e 3d sarı prenses ve 1e 3d iceman de karar kıldım yorumlarınız dogrultusunda.Işık konusuna gelince akvaryumcuda buldugum bitki florsananın fiyatı oldukca yuksekti(sera marka) yaklasık 50 milyon kadar,bunun yerine daha cazip ve bitkiler için uygun bir florasan nerden bulabilirim?(herhangi bir elektrikçide bulunan florasanlar buna uygun olur mu?)