Hangi Tür Beslemeliyim?
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2007 15:51
Merhaba Arkadaşlar.
fkarakaser 2007-09-12 17:48:20
Ben yeni bi akvaryum almak istiyorum 50-55 litre civarlarında. Bunun içinde Canlı Doğuran beslemeyi düşünüyorum. Valifera ve Plati arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini beslemeliyim?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2007 16:05
Veliferalar daha mı sosyal?Paltiler kadar birbirleriyle iyi anlaşan ve akvaryumun her yerinde gezen balık görmedim.Bence canlı doğuran diyince en iyisi plati.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2007 16:13
Ben veliferada hala ısrar ediyorum. :)). Kur yapışını bir görseniz bitersiniz. Kuyruğunu yelpaze yapıp dişinin yüzüne vuruyor. O an ben gülmekten yerlere yatıyorum. :D
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2007 16:55
Bence 8 balık civari koyun canlidoğuranlardan...Moli,plati,lepistes gayet güzel olucaktir seyir acisindan:)
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2007 17:34
Bende cenk arkadaşımıza katılıyorum.3 tür gayet güzel.
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2007 21:21
Merhabalar...
Yorumlarınız için tşk. ediyorum. Bende zaten 1 tane daha akvaryum var ve bir tane daha almamı annem istemiyor. Fakat ben kendi paramı biriktip alacağım. Bu yüzdende maddi sıkıntı yaşıycam. Fazla balık alma şansım yok alma şansın olsaydı Moli, Lepistes, Plati beslerdim fakat maddi yönüm sınırlamalı olduğu için tek bir türk beslemek istiyorum.
Bende Valifera`ların sırtındaki ve kuyruğundaki yüzgeçlerini seviyorum.
Platiler ise barışçıl oldukları ve maddi yönü daha avantajlı olduğu için, ikilemede kaldım.
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2007 11:05
Bence herkezin zevki ayrıdır kimisi velifera der kimi plati bence bu besleyecek kişiye kalmış.Benim size önerim 1e 2d plati ve lepistes ama bu sizin zevkiniz isterseniz başka türleride besleyebilirsiniz.Ama bence akvaryumda daha çok uyum olsun diyorsanız bu türleri öneriyorum.