hangi balık ?
ben 12 yyl sonra tekrardan bu güzel hobiye 120 litrelik tankla ba?ladym ?u anda su hazyrly?y yapyyorum bu hafa sonunda hazyr olur ama hangi balyk diye kendi kendimi yedim bitirdim sadece papa?an bakayym diyorum nedersiniz yada hangi türleri bir arada bakabilirim ba?langyç olarak 2,5 cm den ba?layyp sa?lykly ?ekilde büyütmek istiyorum yardymlarynyza ?imdiden te?ekkürler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Malawi türleri beslerseniz keyif alcagynyzy dü?ünüyorum.Bol renk seçimi var.Tatlysu tanytymlar kysmynda bu konuda resimli bilgiler mevcut.Bir göz gezdirirseniz ön bilgi sahibi olabilirsiniz...
Merhaba;
Papa?anlaryn renklerini görüpte sakyn aldanmayyn ilk etapta yunus ve sarypreneses bakanyzy tavsiye ederim.
Saygylar;?imdiden kolay gelsin.
Merhaba
Tekrar akvaryum kurmaya karar verdiyiniz için sizi kutlarym aramyza ho?geldiniz. Bence yunus,kadanga ve sary prenseslerin yanynda papa?anda bakabilirsin.
kolay gelsin,
Show yapan balyklar,
ayyrdy?ynyz zaman için herkese teker teker te?ekkür edrim sa?olun evet sanyrym kadanga,sary prenses,yunus, imparotor ,bakaca?ym tekrar re?ekkürler dekorda ne gibi materyerler kulana bilirim tavsiyeleriniz ne olur