Güzel bir sifonlama tekniği
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2012 13:05
Benim gibi zaman zaman akvaryum suyu yutmuş arkadaşlar olabilir onlara gelsin
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2012 02:37
Paylaşım için teşekkürler. Çok işime yarayacak.
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2012 15:39
Süper paylaşım, ellerine sağlık.
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2012 14:45
Çok zekice..
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2012 01:17
Arkadaşlar çokta abartılacak bir uygulama değil,en basit dip çekim pompası bile daha kolay temizler!Hem su değişimi yaparken dip çekimi yapmadı yani dipteki dışkı ve yem artıkları kaldı,bence iyi bir temizlik yöntemi değil.Herkese sağlılı balıklar...
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2012 17:46
[QUOTE=knifefish]Arkadaşlar çokta abartılacak bir uygulama değil,en basit dip çekim pompası bile daha kolay temizler!Hem su değişimi yaparken dip çekimi yapmadı yani dipteki dışkı ve yem artıkları kaldı,bence iyi bir temizlik yöntemi değil.Herkese sağlılı balıklar...
[/QUOTE]
Öncelikle yorum için teşekkürler Recep abi sizede sağlıklı balıklar. Dip çekimi konusu daha farklı bir konu ve videoda görüldüğü üzere bitkili akvaryumlarda su değişimi dip çekimiyle yapılmıyor, bitkili akvaryumu olan birçok kişide bu şekilde yapıyordur. Kolaylık anlamında da bence elinde sadece hortum bulunanlar için gayet mantıklı.
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2012 01:09
Paylaşım için teşekkürler. Bende az akvaryum suyu yutmadım artık su yutmadan su değişimi yapabileceğiz. Bu arada dip çekimi konusuna gelince bende su değişimlerini hortumla yapıyorum ayrıca hortumu akvaryumun dibinde gezdirerek dip çekimi olayının da hallediyorum saygılar.
Sibleli 2012-12-11 01:10:20
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2012 03:25
5 yıla yakındır bu hobinin içindeyim niye düşünemedim böyle bir teknik diye hayıflanıyorum..Çok işime yarayacak.Paylaşım için teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2012 13:02
İç filtrenin hava hortumunu suya sokun, Normal hortumuda iç filtrenin ucuna getirin daha da faydalı bir işlem olacaktır ;)