Gül (suyun dışına taşmış)
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2010 02:04
Teşekkür ederim arkadaşlar. Yakın bir zamanda yeniden boy atarlar, bunları arada bir budayıp eşe dosta dağıtıyorum, kısa süre sonra yeniden su dışına taşacak şekilde uzuyorlar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2010 08:50
Akvaryumunuzun ölçüleri, ışıklandırma, canlılar ve filtrasyon konusunda bilgi verir misiniz? En azından böyle güzel bitkilerin nasıl bir akvaryumda yetişebileceği konusunda konuyla ilgilenen arkadaşlar fikir sahibi olabilir.
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2010 15:09
Sağolun arkadaşlar.
Aydınlatma çok özel sayılmaz, Osram marka minik bir florasan var.
Tabanda en altta 2 cm kalınlığında torf, torfun üstünde ince bir elyaf, elyafın üstünde dere kumu var. Tabanda bazı yerlerde Azoo marka misket gübreler de var.
Özel bir bakım yapmışlığım da yok bu akvaryuma.
Aydınlatma çok özel sayılmaz, Osram marka minik bir florasan var.
Tabanda en altta 2 cm kalınlığında torf, torfun üstünde ince bir elyaf, elyafın üstünde dere kumu var. Tabanda bazı yerlerde Azoo marka misket gübreler de var.
Özel bir bakım yapmışlığım da yok bu akvaryuma.
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2010 15:27
Osramın gücünü yabana atmayın Onur Bey,gerçekten gördüğüm en iyi lambalardan birisi.
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2010 15:59
Ben geçenlerde bir markette bulup denemek için almıştım Osram florasanları. Yani akvaryum için üretilmiş bir ürün değil, evlerde aydınlatma için kullanılıyordu. Ama "Osram" adını duyunca almıştım. :)