GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTEDİM
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2014 23:30
Fotoğraf:
Boyut (cm):
Kapasite (litre):50 litre
Canlılar:
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Berkant 2014-08-15 12:00:38
Boyut (cm):
Kapasite (litre):50 litre
Canlılar:
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Video aşağıdaki linktedir.
[VID]https://www.facebook.com/photo.php?v=582037171906332&saved[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2014 23:38
Valla en az 250 litre olmasi lazim ki en asgari. iki senedir bu sekilde yasamalari cok enterasan hic inanasim gelmiyor ancak müslüman müslümana inanmakla mükellef.
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2014 23:50
2 senedir o balıklar o şekilde yaşıyorsa bence onlar mübarek hayvanlar. Normal şartlarda bir ayı çıkarmaz o şekilde hastalıklar ve ölümler başlar. En az 300 litre hatta üzeri hacime geçiniz. Bu arada Bilal arkadaşım çok hoş belirtmişsin inanma konusunu :))
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2014 23:52
Baliklariniz cok güzeller ama akvaryumunuz kücük.baliklar sanki otobüse binmeye calisiyormus gibi olmus gelen carpiyor giden carpiyor
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2014 01:20
Deneyimli ağabeylerimiz gerekli görüşleri belirtmişler.Evet yaşayabilir küçük hacimlerde güzel ilgi ile hayatta kalabiliyorlar gerçekten.Bana göre mucize değil ancak yapılan da doğru değil.Hayatta olmaları sizin onlar için güzel bir ortam hazırlamanız için güzel bir bahane :) Geç kalmadan güzel bir tank için kolları sıvayın.
Saygılar.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2014 21:43
Balıkların 2 seneden beri yaşadığı bi gerçek bunu değiştiremem . Balıklarımın 5 tanesi yavrudan yetiştirme tankı büyütmeyi düşünüyorum fakat maddi imkansızlıklar suan el vermıyo biraz daha idare ederler diye düşünüyorum :)