Gömme akvaryum 120*50*50 yorumlarınız lütfen
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2012 19:09
Herkese selam arkadaşlar, uzun süredir aklımdaki bir projeyi en sonun gerçekleştirdim ve sizinle paylaşarak yorumlarınızı almak istedim. 80 cm olan akvaryumumu büyütme planları yaparken çamaşır makinemin üzerine dolap yaparak akvaryumu bu dolaba gömme şeklinde yerleştirme fikri geldi aklıma uzun bir düşünme aşamasından sonra kolları sıvadık ve bu kareler çıktı ortaya.akvaryum yapım aşaması
agent.sge 2012-08-19 19:58:14
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2012 15:22
[QUOTE=agent.sge]Akvaryumda 7 sp 3 yunus 2 vatos 1 tane salyangoz var. Kumum 30 kilo kadar midye kırığı. Filtrem şimdilik jebo 835. [/QUOTE]
Cikletler vatozlara saldırabiliyor , kaya tuzu kullanıyorsanız bu onlar için de zararlı.
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2012 19:40
Cikletler vatozlara saldırabiliyor...
[/QUOTE]
Amerikan cikletlerinde böyle bir olaya şahit olmuştum ama Malawi'lerde ilk kez sizin böyle bir şey söylediğinize şahit oluyorum. 4 senedir cüce vatoz ile birlikte Iceman, Yunus, SP besliyorum ama hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. Hiç gördünüz mü böyle bir olay acaba?
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2012 21:29
Çamaşır makinaları sıkma ve kurutma evrelerinde arada bir gezintiye çıkar seninki inşallah çıkmaz yoksa dolaba sürekli vurup akvaryuma zarar verebilir
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2012 00:30
O akvaryumun altındaki şey akvaryumu taşırmı abi?
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2012 00:38
[QUOTE=Carnera06]
[QUOTE]
Cikletler vatozlara saldırabiliyor...
[/QUOTE]
Amerikan cikletlerinde böyle bir olaya şahit olmuştum ama Malawi'lerde ilk kez sizin böyle bir şey söylediğinize şahit oluyorum. 4 senedir cüce vatoz ile birlikte Iceman, Yunus, SP besliyorum ama hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. Hiç gördünüz mü böyle bir olay acaba?
[/QUOTE]
Sizin balıklarınız belki saldırmayabilir ama sonuçta aynı gölün,ortamın balıkları değiller bir arada beslemek uygun değil , hele kaya tuzu onlar için zararlı.
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2012 12:10
Akvaryumum altında iki tane demir profilli var taşıyacağını dusunuyorum umarım sorun cikmaz
Makine pek yerinden oynamıyor ama yine de önlem almak amacıyla biselerdusunuyorum. Fikriniz varsa paylasirsaniz sevinirim.
Makine pek yerinden oynamıyor ama yine de önlem almak amacıyla biselerdusunuyorum. Fikriniz varsa paylasirsaniz sevinirim.
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2012 22:38
Kardeşim emeğine sağlık çok süper olmuş arka fon olarak senin halının deseninde fonlar var harika olur diyorum ;)