Goldfish-2014-sayfa 37
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2013 21:40
Abi sakın canlı doğuran filan koyayım deme akvaryuma sonra çıkarana kadar akla karayı seçiyorsun.Akvaryum hazırken japon bekle en güzeli
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2014 21:55
Abi ben sana en baştan söyledim,tecrübe ile sabittir dedimİyi yapmışsın japon gibisi var mı hiç?Maşaallah güzel balıklar,sağlıkla büyütürsün inşaallah.
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2014 22:05
Aynen Kadir japon gibisi yok.Sadece moli vardı akvaryumda iyi güzel sağlık sorunu olmadı,balık kaybı hiç olmadı aksine çoğaldılar.Ama gerçek şu ki japonlar varken akvaryumun karşısına oturunca yorgunluğum,stresim kalmıyordu.Herhalde iyi yapmışımdır :))Balıkesir e güzel balık gelsede ben denk gelmiyorum geçen hafta ani bir kararla alıverdim.
okty 2014-01-08 22:07:54
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2014 22:23
Kadir bence yokluk olur :))Doymak bilmiyor canavarlar tablet yemi ağzına sığsa bütün yutacaklar,doğru düzgün resim bile çekemedim.
[QUOTE=fbcino]Oktay Abi, hayırlı uğurlu olsun maşallah hobby den almışsın ryukin ve orandaları kaçtan aldın? kaç adet aldın?[/QUOTE]
[QUOTE=fbcino]Oktay Abi, hayırlı uğurlu olsun maşallah hobby den almışsın ryukin ve orandaları kaçtan aldın? kaç adet aldın?[/QUOTE]
Sağolasın Cüneyt ,evet hobby den aldım ama ben ödemedim :))
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2014 22:29
[QUOTE=okty]
Kadir bence yokluk olur :))Doymak bilmiyor canavarlar tablet yemi ağzına sığsa bütün yutacaklar,doğru düzgün resim bile çekemedim.
Sağolasın Cüneyt ,evet hobby den aldım ama ben ödemedim :))
[/QUOTE]
Güle güle besle Abi, ryukinin bir kardeşi de bende var. Hafta sonu resim çekebilirsem yayınlarım. 6 eylül de de hobby nin aynısı tombik orandalardan vardı bende aldım 3 tane oranda.
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2014 22:43
[QUOTE=kralexxx]Heyy maşallah tombiklere, hayırlı olsun abi çok sevindim[/QUOTE]
Cüneyt şubat başında İzmir e gideceğim bulabilirsem siyah oranda ve ranchu almayı düşünüyorum nasip olursa tabiki.Bu iki balığıda aldımmı dahada balık eklemem..
Sağolasın Hasan döndük japona bakalım hayırlısı.
Cüneyt şubat başında İzmir e gideceğim bulabilirsem siyah oranda ve ranchu almayı düşünüyorum nasip olursa tabiki.Bu iki balığıda aldımmı dahada balık eklemem..