Gnays Kaya Durmuyor
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2015 01:00
[B]Başka bir kaya ile destekleyebilirsiniz [/B]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2015 01:31
Taşı koyacağın yerdeki kumu kenarlara iterek yer aç gnays'ı koy sonra etrafına kumun altında kalabilecek büyüklükte taşlarla destekle belkide denge için altına bile koyabilirsin sonra kum ile yanlarını ve küçük taşları kapat. O kadar kök durmuyor başlığından sonra kaya durmuyor başlığı beni bir şok etti.[:D]
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2015 01:45
Kayaniz kesilmemis kaya sanirim.
Spiral ile zeminini duzelttirmeyi de deneyebilirsiniz.
Kumda sabitlemek icin kum derinliginizin en az 5 cm olmasi lazim kumu kazan bir turunuz varsa dusecektir.
Etrafini kucuk kayalar yada taslar ile cevirmek gereksiz hacim ve goruntu kirliligi demektir.
En guzeli tabani duzelttirmeniz.
Spiral ile zeminini duzelttirmeyi de deneyebilirsiniz.
Kumda sabitlemek icin kum derinliginizin en az 5 cm olmasi lazim kumu kazan bir turunuz varsa dusecektir.
Etrafini kucuk kayalar yada taslar ile cevirmek gereksiz hacim ve goruntu kirliligi demektir.
En guzeli tabani duzelttirmeniz.
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2015 03:57
Dediginiz gibi kayalar kesilmemis simdilik imksnim yok ama kesicem yakinda akvaryumda kaplumbağa ve prenses turleri var
Son durumu bu kum 4 cm civari soldaki sikinti cikardi arkasina kece kotup cama yasladim onune kupu koydum digerlerini duzenli olarak kontrol ediyorum [URL]null[/URL][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/174459/20151009_004532.jpg[/IMG][EDIT]kumtepe76,2015-10-11 04:03:18[/EDIT]
Son durumu bu kum 4 cm civari soldaki sikinti cikardi arkasina kece kotup cama yasladim onune kupu koydum digerlerini duzenli olarak kontrol ediyorum [URL]null[/URL][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/174459/20151009_004532.jpg[/IMG][EDIT]kumtepe76,2015-10-11 04:03:18[/EDIT]