Gizli Silahı
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2017 11:08
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/187141/050520171107511.jpg[/IMG]
Beğenenler: [T]182339,canmehmet[/T][T]151258,vrltrkylmz[/T][T]186349,PurpleBetta[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2017 11:10
Silahtan kastınız nedir ben anlamadım resimden valla[:)]
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2017 11:25
Hangi tür bu balık ben makaranta ya benzettim
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2017 11:36
Makrakanta balığı tehlike ağnında açar ve saplandığında biraz acı verir insana :) elle tutmamaya dikkat edilmeli :)
Beğenenler: [T]186349,PurpleBetta[/T]
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2017 11:40
[QUOTE=DeSWa]Makrakanta balığı tehlike ağnında açar ve saplandığında biraz acı verir insana :) elle tutmamaya dikkat edilmeli :)[/QUOTE]
Bundan daha tehlikelisi sokkan baligi (deli sarpa) diyede gecer gerci o yemelik balik[:)))] bi kere sirt yuzgeci bacagima degmisti abartisiz 30 dk bacagim kitlendi[:lol:]
Bundan daha tehlikelisi sokkan baligi (deli sarpa) diyede gecer gerci o yemelik balik[:)))] bi kere sirt yuzgeci bacagima degmisti abartisiz 30 dk bacagim kitlendi[:lol:]
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2017 11:50
[QUOTE=SevimliHaya1et]
Bundan daha tehlikelisi sokkan baligi (deli sarpa) diyede gecer gerci o yemelik balik[:)))] bi kere sirt yuzgeci bacagima degmisti abartisiz 30 dk bacagim kitlendi[:lol:][/QUOTE]
Bunda bi zehir yok ama yinede elle tutmaya kalktıfında elinin içine iğne batmış hissi uyandırıyor :) akvaryum değiştirirken başıma geldi 1 4 saat ugraştım ağ ile yakalayamadım 8 tane vardı :) suyu komple çektim elimle yakaladım her turtugumda tadına baktım o iğnenin [:D][:)))][:)))]
Bundan daha tehlikelisi sokkan baligi (deli sarpa) diyede gecer gerci o yemelik balik[:)))] bi kere sirt yuzgeci bacagima degmisti abartisiz 30 dk bacagim kitlendi[:lol:][/QUOTE]
Bunda bi zehir yok ama yinede elle tutmaya kalktıfında elinin içine iğne batmış hissi uyandırıyor :) akvaryum değiştirirken başıma geldi 1 4 saat ugraştım ağ ile yakalayamadım 8 tane vardı :) suyu komple çektim elimle yakaladım her turtugumda tadına baktım o iğnenin [:D][:)))][:)))]
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2017 07:23
Selamlar Matrakantadan beklenilmiyecek silah bende daha önce hiç görmedim ve duymadım ilginç [:(]
+1: [T]186349,PurpleBetta[/T]