Giresun Kayalıkları
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2011 20:41
Giresun'un bu güzel kayaları da forumda fenomen olmaya başlayacak anlaşılan.
Gerçekten çok hoş bir görsellik katıyorlar. Ancak kribensisler o tankta beklediği ortamı bulamayacaktır diye düşünüyorum. Onları çıkarıp, değişik mbuna türleri eklerseniz çok daha güzel olacaktır.
Saygılar...
Gerçekten çok hoş bir görsellik katıyorlar. Ancak kribensisler o tankta beklediği ortamı bulamayacaktır diye düşünüyorum. Onları çıkarıp, değişik mbuna türleri eklerseniz çok daha güzel olacaktır.
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2011 22:30
Kayalar güzel olmuş ama tank hacimi yazmamışsınız ama bana biraz küçük hacimli gibi geldi ama.
Bu dekoru keşke daha büyük bir tankta uygulasaydınız görselliği daha güzel olurdu.
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2011 23:15
Maşallah akvaryumunuz harika olmuş.bu kayaları pazarlamaya ne dersiniz ilk müşterin,z ben olurum.otobüsle ödemeli gönderemezmisiniz alalım sizden baya bir müşteride çıkıcaktır eminim. sağlıklı balıklar
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2011 23:48
Bende giresunluyum ve bu taşlardan bende kullanıyorum ve daha çesitleride var bende, gercekten cok renkli ve güzel taslar var
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2011 00:32
Bu taşların doğallığı göz kamaştırıyor.Bi tanıtımda daha görmüştüm oda giresunluydu.2 ay sonra inşallah bende gelince oralara toplarım.:))