Gen Havuzu Oluşturalım
[QUOTE=encort] Ah Atila Bey; nerede o eski canlı doğuranlar? O zamanki lepistesleri tuzlu suya atsak yaşarlardı, her koşulu çok iyi tolere eder ve hastalanmadan uzun süre yaşarlardı.
[/QUOTE]
Aynen öyle...
Its most famous characteristic is its propensity for breeding, and it can breed in both fresh water and marine aquariums.
En ünlü karakteri üreme eğilimidir. Hem tatlı su hem de deniz akvaryumlarında üreyebilir.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Atila Bey biz Onur Beyle sözleşmiştik daha önceden.Sizi de beklerim mutlaka tabi yolu düşen herkezide.Onur un dediği gibi aynı şehirde olsak çok güzel olurdu ama Allahtan farklı ülkelerde deiliz dimi :)Buna da şükür diyelim.
Değişmek isteyen arkadaşlar olursa her zaman bu tür bir değişim yapmak isterim.Bu konuyu da biraz güncel tutmak gerek sanırım.
Saygılar ...
Gen havuzu gerçekten çok iyi bir fikir. Ayrıca dahada farklı olarak türler kırma oluyor. Bu kırılmalar sonucu türler tehlikeye giriyor diye düşünüyorum. Tür özellikleri kayboluyor. Balıklar bir acayip oldular bu sıralar. :)
PS: Sanırım o tatlı ve tuzlu suda yaşayabilen canlı doğuranladan biri bende. Siyah Molim benim sınav dönemini bile atlattı. Ben bile iki sefer hastalandım. 8 tane tetrazonun yanında yaşıyor. Tek başına kaldı benim sorumsuzluğum yüzünden. Ame kendini hi ezdirmedi:) bende bu molimi isteyen ve damızlık erkeği olan birisine verebilirim. Gerçekten çok güzel. Köyün en güzel kızının kızı
Güzel olur bence ..
Ayrıca Refet bey'in vermiş olduğu hem tatlı su akvaryumlarında hemde deniz akvaryumlarında üreme eğilimleri olduğunu bilmiyordum yararlı oldu.
[QUOTE=OrdiBuko]Projenin düşünülmesi üzerinden nerede ise 5 sene geçmiş ancak gerçekleştirmeyi başaramamışız. Umarım konunun yeniden gündeme gelmesi ile başarılı sonuçlar elde ederiz.
Ayrıca Refet bey'in vermiş olduğu hem tatlı su akvaryumlarında hemde deniz akvaryumlarında üreme eğilimleri olduğunu bilmiyordum yararlı oldu.[/QUOTE]
Konuyla ilgilenecek yetkililer lazım abi ..