Gaziantep desek bir tanışsak
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2013 09:35
Gaziantepli hobici olarak eminim bir çok sıkıntı çekmişizdir. Bu forumda Gaziantepliler olarak bir tanışalım birbirimize yardımcı olalım
İyi olur sanki.2kadir7 2013-04-20 09:36:31
İyi olur sanki.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 12:57
Bende varım
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2013 10:23
40-50Kg arası midye kırıgı ile kalsiyum karbonatlı kum var ne takas edebiliyoruz g.antepte nede başka bişey :D memlekette akvaryum sever balık sever kişi sayısı elle sayılır vallahi :D
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2013 01:56
Bakıyorum bakıyorum da zaten tanıyorum :D cemil abi numaranı kaybettim bana ulaş, kadir senle arayı açtık darılmaya başlıyorum, barış sana lafım yok benim nanoları görüp görüp çıldıracaksın
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 18:44
İstanbuldan Antepli bir hemşehriniz olarak hepinize merhaba
Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2013 10:47
Merhaba kadir bey Antep nasıl?
Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2013 17:48
Evet G.Antepliler 20 nisanda konuyu açmışsınız hal toplanamadınız mı? bakın bende görevli olarak 3-4 gün (17-20 haziran) antep-kilis gezeceğim bu arada toplanabilirseniz sizleride tanıma fırsatım olur....
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 15:30
[QUOTE=GÜMÜŞ]Merhaba kadir bey Antep nasıl?[/QUOTE]
[QUOTE=mtgokduman] Evet G.Antepliler 20 nisanda konuyu açmışsınız hal toplanamadınız mı? bakın bende görevli olarak 3-4 gün (17-20 haziran) antep-kilis gezeceğim bu arada toplanabilirseniz sizleride tanıma fırsatım olur.... [/QUOTE]
Sıcak bir denizi eksikti , yapay göller falan hepsi tam oldu .
Tek rakibimiz İstanbul
[QUOTE=mtgokduman] Evet G.Antepliler 20 nisanda konuyu açmışsınız hal toplanamadınız mı? bakın bende görevli olarak 3-4 gün (17-20 haziran) antep-kilis gezeceğim bu arada toplanabilirseniz sizleride tanıma fırsatım olur.... [/QUOTE]
Malesef Antep halkı olarak hobiye pek bir duyarsız gibiyiz o kadar kişi içinde bir kaç kişi yazmış , ki onlar ile de zaten tanışıyoruz bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak