Full redlerim...
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2014 08:03
Fotoğrafı ve pozlamayı iyi ayarlamışsınız. Erkek Full Red çok güzel görünüyor gerçekten. Öyle umuyorum ki en az onun kadar güzel yavrular alırsınız. ne tür yemler kullandığınızı paylaşır mısınız?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2014 21:37
Almaz olur muyum? İlk yavrular 2 aylık, ilana da koydum, erkekler çok güzel renkleniyor ;)
fahrisinan 2014-06-01 22:04:31
Yem olarak Tetra micra, taze artemia, Tropical guppy, nls +, tropical spriluna, dondurulmuş kan kurdu ve dondurulmuş sivrisinek larvası.
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2015 13:17
4 nesil kan değişimi de yaparak ürettim. Ayıklama ile muhteşem erkekler ve dişiler oldu, bunları da geçti, mesela çoook uzun üst yüzgeçli full red erkek, kafadan kuyruğa kadar kırmızılık olan dişilerim oldu.
Ancak, gelin görün ki, üretmenin zevki çok güzel ve para için yapılmasa da ayırdığınız tankın masrafı için bile elden çıkarmaya kalkınca mundar fiyata satmak durumunda kaldım birkaç defa.
Biz Türk milleti emeğe saygı göstermediğimiz gibi benim malım bulunmaz hint kumaşı, senin malın mundar çalıntı kafasındadır. Üretip satmaya çalıştığınız şey para etmez. Etmesin de zaten umrumda da değil, ihtyacım da yok. yavruları dağıttım, anaç 15 çift kadarını arkadaşıma hediye ettim ama o da tutturamadı.
Bu işi para için yapanlara şaşıyorum gerçekten, yazık.
Ancak, gelin görün ki, üretmenin zevki çok güzel ve para için yapılmasa da ayırdığınız tankın masrafı için bile elden çıkarmaya kalkınca mundar fiyata satmak durumunda kaldım birkaç defa.
Biz Türk milleti emeğe saygı göstermediğimiz gibi benim malım bulunmaz hint kumaşı, senin malın mundar çalıntı kafasındadır. Üretip satmaya çalıştığınız şey para etmez. Etmesin de zaten umrumda da değil, ihtyacım da yok. yavruları dağıttım, anaç 15 çift kadarını arkadaşıma hediye ettim ama o da tutturamadı.
Bu işi para için yapanlara şaşıyorum gerçekten, yazık.
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2015 15:13
Bir Full Redci olarak çok güzel balıklarınız hele ki erkek balık tam anlamıyla ırkının hakkını veriyor. Allah nazarlardan saklasın. İyi hobiler.
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2015 15:21
[QUOTE=Galtor]Lepistesin bence en güzel varyetesi. Ederini bulamaması can sıkıyor.[/QUOTE]
Elden çıkarmaya kalkınca ne yazıkki öyle oluyor.
Elden çıkarmaya kalkınca ne yazıkki öyle oluyor.