Frontoza Ve Tropheus
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 14:22
Arkadaşlar 500 litre hacimli bir tanka sahibim.1 erkek 4 dişi Frontoza ve 1 erkek 5 dişi tropheus beslemekteyim .Önerileriniz nedir bu 2 türün beraber bulunması hakkında ? Üreme konusunda verim alabilir miyim sizce ? Cevaplarınızı bekliyorum. reis 2009-02-05 20:28:02
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 14:25
Biri etçil diğeri otçul ;iki tür.Beslemede sorunlar yaşıyor olmalısınız.Aynı tankta her nekadarda, hacimli bir akvaryumda olsa,bakılmamalıdır kanaatindeyim.
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 14:26
Ali Bey; Frontosalar Etçil, Tropheuslar bitkisel besleniyor.Siz şimdi etçil yemleseniz Tropheus bloat olma riski alacaklar, Otçul besleseniz Frontileriniz formsuz kalacaklar yeterli derecede beslenemeyecekler.Bir tür üzerinde yoğunlaşın ve onu bakmaya çalışın.Yakın arkadaşımda aynı şekilde bakıyor birşey olmadı ama OLMAYACAK diyede birşey yok.Sağlıklı balıklar
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 14:35
Bilgileriniz için sağolun arkadaşlar.Yemlemeyi günde 3 kere yapıyorum ağırlık olarak etçil yemler kullanıyorum günde 1 kere de bitkisel yemleme yapıyorum.Tropheuslar bu durumdan rahatsız olurlarmı peki ? Radinant 2009-02-06 13:45:20
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 14:39
Ali Bey;Yapmanız gereken bir türden vazgeçmek olacak bu durumda.Bir kere otçul yemleme yapıyormuşsunuz Tropheuslar için sorun teşkil eder şimdi birşeyleri olmayabilir ama ilerde Bağırsak sorunları ile karşılaşabilir ve balıklarınızın şişerek ölmesini seyredersiniz buda üzücü olur:S