Forumdaki Ankaralı Bolluğu
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2006 14:46
Arkadaşlar dikkatinizi çekti mi bilmiyorum,forumda(sadece bu sitede değil) çok fazla Ankara'lı kullanıcı var. Sizce bunun sebebi nedir? Düşündüm ancak pek bir sonuca varamadım. Fikirlerinizi almak istedim. Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2006 15:20
Dikkat edilirse akvaryumcularda balıları hep Ankara'dan getirtiyor Türkiye açısından akvaryum hobisi için Ankara'nın özel bir yeri var.
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2006 15:27
Ben öz be öz Ankaralıyım arkadaşlar.İstanbul da oturuyorum iki yıldır ama güzel Ankaram başka tabiiki.Ankaralılar sayısı +1 daha oldu
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2006 15:36
Atakan bey, ben de İstanbul doğumluyum ve 22 sene İstanbul'da kaldım. 6 senedir Ankara'da ikamet ediyorum. Bende güzelim İstanbul'um diyorum.
Sayı tekrar eski haline döndü gibi
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2006 15:36
Yok canım aman yanlış anlaşılmayalım,ne alıp veremediğimiz olabilir ki Ankara'lılarla. Mesela ben Ankaralı Namık ı pek bi severim
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2006 15:40
[QUOTE=bluedescada]Yok canım aman yanlış anlaşılmayalım,ne alıp veremediğimiz olabilir ki Ankara'lılarla. Mesela ben Ankaralı Namık ı pek bi severim[/QUOTE] Ankaralı Namık Ankaranın değil Türkiyenin sanatçısı.
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2006 15:46
Başka forumları bilemiycemde Mehmet Bey,sanırım Ankara'lıların sitemize ilginin sebebi DENİZ olmaması !!! içlerinde ki deniz canlılarını görme ve besleme hevesini,akvaryumlarında dindirip,bu forumdan faydalanmaya çalışıyorlar gibime geliyor,aynen de devam etsinler...İzmir'den Ankara'lılara selamlar (İstanbul'lular kıskanmasın sakın ) ..Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2006 17:20
Murat bey ben aslen Kayseriliyim. Yamula barajı ile denize bir adım daha yaklaştık.
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2006 19:16
Ben deniz olan yerde yaşıyorum. Ama birşey farketmiyor. Hala daha denize girmedim. Üstelik deniz 15-20 dakika
Girmek tamamiyle benim elimde ama canım istemiyor.
Saygılarımla...