Foruma foto yüklemek artık daha kolay!(Re
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2009 02:11
Arkadaşlar;biliyorsunuzki foruma foto yüklerken çoğumuz imageshack kullanıyoruz.Ben imageshackten hiç memnun değilim ve araştırmalarım sayesinde çok güzel ve hızlı bir site buldum.İmageshack'te yükleme çok yavaş,yabancı dil ve linkleri kaydetmek gerekiyor.Kaydetmezsek tekrar yükleme yapmamız gerekiyor.Artık bu gibi sıkıntılardan kurtulduk.Bulduğum sitede üye olduktan sonra size ait kullanıcı adı ve şifreli bir sayfa oluyor.Fotoları yükleme sayfanız,bu sayfaya yüklediğiniz fotoları isterseniz sadece siz veya herkes görebilir, bu sizin seçeneğiniz.Birde fotoyu yükledikten sonra hem adını hemde açıklamasını yazabiliyorsunuz.İstediğiniz zaman sayfanıza girip kaydetmiş olduğunuz fotoları istediğiniz yerde linki kopyala yapıştır yaparak yayınlayabiliyorsunuz. http://www.negatif.com Hadi kolay gelsin.Teşekkürü haketmişimdir umarım. s.orhan 2009-03-11 01:39:54
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2009 13:32
Teşekkürler arkadaşım..
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2009 14:06
Denemeye değer güzel siteye benziyor hem resimlerimizi yükledikten sonra linki kaybetme riskide yok bende üye oluyorum şimdi.
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2009 23:36
Arkadaşım verdiğin linke üye oldum resim ekledim ve o resimi foruma eklemek için forumda yeni konu aça bastım resim ekle dedim ve linki kopyaladım resimi eklemedi hata verdi.sen denedinmi acaba denediysen bizede anlatırsan seviniriz.Teşekkürler