Dip Temizlemesi
Saygylarymla.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Merhaba,Hagen veya Seranyn dip temizleme makineleri var
onlardan alabilirsiniz ya da hortum ile su çekerek bu i?i
yapabilirsiniz.Konu malzemeler forumuna ta?ynmy?tyr.
Saygylarymla,
Bir ucunu akvaryumun dy?yna, birini akvaryumun içine atyyosunuz, sonra akvaryum içinde olan ucu yukary tutuyor di?erini a?a?ysynda kalacak ?ekilde tutup dy?aryda kalan ucuyla suyu a?zynyzla çekip byrakyyorsunuz ve su akmaya ba?lyyor.Su akarken akvaryum içinde hortumu dip bölgelere yakla?tyrarak pislikleri çekiyorsunuz.
Saygylarymla,
merhaba.
size bir dip süpürgesi yapym tarifi veriyorum.maliyeti 1.5 ytl
ben de bu konuda tamer beye te?ekkür ederim.beni te?vik etti sayylyr.daha önce yapmak istiyordum ama elim bir türlü gitmiyordu.
gereken malzemeler:
1-1.5 m hortum
250 ml lik küçük pet su ?i?esi
akvaryum silikonu ve silikon tabancasy
önce suyu bir için.afiyet olsun.bo? pet ?i?esinin alt kysmyny kesin tabany açylsyn.sonra a?yz kysmynyn içine hortumu yerle?tirip silokonla yapy?tyryn bo?luk kalmasyn.hortumuda çok içine sokmayyn.dip süpürgeniz hayyrly olsun.ben denedim muhte?em çaly?yyor.saygy ve sevgiler.
Arkada?lar
Daha öncede söyledim ben forumlarda dip süpürgesi olayyny.Çang çung marka(atyyorum) uyduruk bir dip süpürgesi aldym.3 ay oldu heralde tyk demedi daha 30 ytl.Benim ?ahsi fikrimdir.Akvaryumun olmazssa olmazy bence.Nasyl rahat ettim anlatamam.Yç filtreyi geçeden açyyorum kaya altyndan pislikleride 2 günde 1 çekiyorum.1 metrelik akvaryum.Samimi söylüyorum 3 dakikada pyryl pyryl.Etrafa 1 damla su dökülmeden.