Forum Özel Üyeliği..
[QUOTE=Altug Ayhan]Benim anlamadığım niye üyeler yarışmalara oy veremiyor?[/QUOTE]
Altuğ Bey artık bende anlamıyorum ne anladığımı..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=Altug Ayhan]Benim anlamadığım niye üyeler yarışmalara oy veremiyor?[/QUOTE]
Altuğ Bey artık bende anlamıyorum ne anladığımı..
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar bu konu hep açılıyor.Yani bunu garipsiyorum.Çünkü önemli olan burada paylaşmak ve formdan faydalanmak amacımız.Varsın anket açmayıverelim ne olacakki?Ben memnunum halimden hiçbir zamanda böyle şekli bir takıntım olmadı.
Saygılar.
[/QUOTE]
+1
Bana ne yaaa !!!
Benim bu siteye olan ilgim, akvaryum konusunda bilgim ve paylaşımlarım yazmış olduğum mesajlarda ve yorumlarda gizlidir.
İki tane mod. bana lakap takacak/taksın diye hiiiçççç kendimi yoramam, kimin özel kimin güzel üye olduğu beni hiç alakadar etmiyor. Açıkcası ben de yazı yazarken beni beğensinler ya da özel üye yapsınlar diye tırmalamıyorum
Arkadaşlar bu konu hep açılıyor.Yani bunu garipsiyorum.Çünkü önemli olan burada paylaşmak ve formdan faydalanmak amacımız.Varsın anket açmayıverelim ne olacakki?Ben memnunum halimden hiçbir zamanda böyle şekli bir takıntım olmadı.
Saygılar.
[/QUOTE]
+1
Bana ne yaaa !!!
Benim bu siteye olan ilgim, akvaryum konusunda bilgim ve paylaşımlarım yazmış olduğum mesajlarda ve yorumlarda gizlidir.
İki tane mod. bana lakap takacak/taksın diye hiiiçççç kendimi yoramam, kimin özel kimin güzel üye olduğu beni hiç alakadar etmiyor. Açıkcası ben de yazı yazarken beni beğensinler ya da özel üye yapsınlar diye tırmalamıyorum
[/QUOTE]Lakap ! ?
Murat bey selamlar,
Bu arada bende yeni föü olanlardanım.Ama sizin neyi kastettiğinizi anlıyorumda yöneticilerin veye diğer mod arkadaşlarında bir bildiği vardır.Evet föü olduğumda bende çok onore oldum.Kimler karar verdiyse teşekkür ederim .Ama ben föü'si olunca bilgisayardan bir şey yağmadı biliyormusunuz.Ben gene her zamanki gibi müsayit olduğumda giriyorum.Ama her ne zaman girersem giriyim muhakkak cevap yazmak kadar yeni bilgi edinmeye çalışırım.Öğrenirim.Çünkü daha çok az bilgiye sahip oldugumu her geçen gün daha çok anlıyorum.Bilgiler hiç bir zaman tükenmez.Paylaştıkçada artar.Önemli olan paylaşım.
Benim daha öncelerde baktığım bir sey vardı bir soru sorduğumda cevap veren kişi yönetici,mod veya föü'si ise daha doğru bilgi olabilir diye yazılanları değerlendiriyordum,banada varsa bir o faydası var. Yazdıklarım belki biraz daha fazla dikkate alınıyordur.Hepsi bu..
Hepinize saygılar sağlıklı balıklar.
Çünkü girip 5-6 defa oy veriliyor. Sonra bir üyelik daha alınıyor sonra bir daha...
Çünkü girip 5-6 defa oy veriliyor. Sonra bir üyelik daha alınıyor sonra bir daha...
[/QUOTE] Teşekkürler.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
|
Kullanıcı Adı: | M.B@R@N K |
Simge: | |
Grup: | Forum Üyesi |
Hesap Durumu: | Aktif |
Durum: | Çevrim Dışı |
İsim ve Soyisim: | M BARAN KISACIK |
Son Ziyaret: | 27 Eylül 2006 |
Gönderilenler: | 414 [4.99 Mesaj Gün Ortalaması] |
İl/Ülke: | İstanbul |
Doğum Tarihiniz: | 02 Nisan 1981 |
Ana Sayfa: | Girilmedi |
Mesleğiniz: | Muhasebe/Reklamcılık |
İlgi Alanınız: | İnternet ve Akvaryum |
Yöneticilere Duyrulur..!
Sanırım bunu isteyen sadece benim..
Aslında anlaşılmamakla beraber durum karışık bir hal aldı!
[/QUOTE]İnanın Murat bey yalnız değilsiniz.Bende bu sitede uzun zamandır f.ö.ü liği yaptım, ama tek kalemde uyarılmadan ünvanım geri alındı.
Kanaatimce biraz daha seçici olunabilinir.Gerçi bir karar almıştım site hakkında yorum yapmaycağım diye ama.Dayanamıyorum...