"FBI@CIA" diye üye adı olabilir mi?
Niyetim kesinlikle kimseyle polemik yapmak de?il ancak, malzeme saty?y bölümünde yeni bir üye FBI@CIA diye üyelik ady kullanmy?. Bence çok özenli bir tercih de?il. Zira bir ba?ka üye de, Türkiye ve dünyanyn çe?itli ülkelerinin istihbarat örgütlerinin kysaltylmy? adlaryny üye ady seçse, bu bir hobi sitesi açysyndan tuhaf ve garabet bir durum olmaz my?
?imdi sayyn FBI@CIA (Adyny bilmedi?imiz için ona mecburen böyle hitab edece?iz herhalde), bir bölümde, ya da bir kaç bölümdeki çok sayyda ba?ly?a bir yanyt atsa, olu?acak görüntü kirlili?ini bir dü?ünün.
Bu mesajy, siyasi yelpazenin herhangi bir tarafyndan de?il, sadece hobinin etik gerekleri açysyndan yazdy?ymy da özellikle belirtmek istiyorum.
E?er bu bir ?aka ise, bence kötü bir ?aka. De?ilse daha da kötü.
saygylar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
?ahan 'yn canlardyrdy?y Belediye ba?kany tiplemesinde dedi?i gibi '' BENCE OLUR.''
Milletimiz terbiye synyrlaryny bilen bir millet. Yabancy sitelerde milletin nasyl üye isimleri seçti?i herkezin malumu...
saygylar
bende imzasynda aslan terbiyecisi yazan uyeyy gordukce kyzyyorum ama herkes serbest takmaya gerek yok dyye dusunuyorum!
Saygylar