Favorim Afra Jalo Reef...
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2010 11:21
[QUOTE=hürcan]Çok güzel bir balık.Bende beslemeyi düşünüyorum,sizce 150 litrede kaç dişi kaç erkek olmalı ?
[/QUOTE]
Hürcan Kardeşim 150lt de 2 erkek 4-5 dişi tek tür olarak besleyebilirsin.
Hürcan Kardeşim 150lt de 2 erkek 4-5 dişi tek tür olarak besleyebilirsin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2010 19:35
Bende bir abimizden bu türü 10 dk önce edindim daha yavrular ama gerçekten üstlerindeki sarı renk çok hoş.Büyüyünce düşünemiyorum.:) assassinat 2010-06-28 19:36:00
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2010 22:22
[QUOTE=Emin_Paşa]Murat bu balıkların dişileri ilerde seni çok şaşırtacak :)[/QUOTE]
Neden abi?Dişinin erkeğe renk olarak çok benzemesinden dolayı mı?
Neden abi?Dişinin erkeğe renk olarak çok benzemesinden dolayı mı?
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2010 11:50
İlk resimdeki pozu renklerini gösterişi falan bilgili olduğum bir tür değil ama çok güzel görünüyor.
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2010 22:22
[QUOTE=kasva]
Teşekkürler.Ancak balık Emin Abi'nin anaç Jalolarındandı.Red dorsallaaralarında çok fark var.
Balıklarınız çok güzel vede sağlıklı maşallah fakat bana göre jalodan çok reddorsala benziyor.
[/QUOTE]Teşekkürler.Ancak balık Emin Abi'nin anaç Jalolarındandı.Red dorsallaaralarında çok fark var.
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2010 23:18
[QUOTE=aquamania] [QUOTE=kasva]
Teşekkürler.Ancak balık Emin Abi'nin anaç Jalolarındandı.Red dorsallaaralarında çok fark var.
[/QUOTE]
Emin_Paşa 2010-08-11 23:18:57
Balıklarınız çok güzel vede sağlıklı maşallah fakat bana göre jalodan çok reddorsala benziyor.
[/QUOTE]Teşekkürler.Ancak balık Emin Abi'nin anaç Jalolarındandı.Red dorsallaaralarında çok fark var.
[/QUOTE]
Balık jalo, Reddorsal değil.
Saygılar , :)
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2010 09:34
Bunlarda emin beyin anaçlarının yavruları demekki sizinkilerle kardeşler buyrun bunlarda benim jalolarım.