Fantastik Akvaryum ve Dış Filtre Projem (Su Eklenmiş Hali)
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 23:21
Abi 41 kere massallah vallaha simdiye kadar bole guzel bi akvaryum gormedim vallah gozum kaldi nazarim degmez ama korkma eline emegine saglik
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 23:33
Anlaşılan cizgi film karakterlerini seviyorsunuz :) ve gecmiş kültürü ve efsanevi seylerı sevıyorsunuz :))
Bir cok kahraman oyuncaklarıyla donatmıssınız. Mukemmel demek yanında az kalıyor başlı başına baya büyük bir emek ve zaman harcamssınız tebrik ediyorum.
Forumda bazı arkadaslarda yabancıların üsten strafor dekoratıf kaya yapmıslarıdı nerde bızdekı akıl yapalım dıyorlardı onlara bir nevi cevap olmus durumda :)
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2011 19:07
Vallaha helal olsun kardeşim muhteşem bir şey olmuş hayalgücüne hayran kaldım arkadaşın dediği gibi tabana bir kaç tanede iskelet attınmı tamamdır ayrıca videoyu izlerken koyduğun müzikte cuk oturmuş:)
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2011 00:54
Hayal gücü el becerisi ve dahilik konusunda albert einstein halt etmiş harbi adamsın ve türk olunca sonuç mükemmel :D
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2011 01:33
Muhteşem çalışma ellerinize sağlık.
Balık olarak 3-5 tane küçük pangasius konsepte uyar diye düşünüyorum. Yukarıda korsanlar altta batıklar arası dolaşan köpek balıkları misali...
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2011 01:48
[QUOTE=gallus]
Muhteşem çalışma ellerinize sağlık.
Balık olarak 3-5 tane küçük pangasius konsepte uyar diye düşünüyorum. Yukarıda korsanlar altta batıklar arası dolaşan köpek balıkları misali...
[/QUOTE]
Evet oda zekice ama bu akvaryuma insan ne koysa sanki köpekbalığı havası yaratacak gibi gözüküyor:D
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2011 02:29
Hayal gücünüz ve detaycılığınıza bayıldım doğrusu. İyi günlerde kullanın.
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2011 16:43
Hocam tebrikler gerçekten geniş bir hayal gücünüz var.Ben encok şu çamaşır makinası tahliye motorunun verimliliğini merak ettim.Öğrendiğime göre bir kafa motorundan enerji olarak daha ekonomik olduğunu söylüyorlar, 24 saat boyunca sorunsuzca çalışıp çalışmadığını bizimle paylaşırsanız çok seviniriz.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...