Ey İstanbul'lular
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2008 21:17
Hayrola arkadaşlar birbirmize küstükmü ben buluşmaları kestim herkeste beraberinde kesti ben bu konuyu anlamadım.Hareketlenin biraz.Anadolu yakası için özellikle söylemim var.Hadi beyler bi buluşma ayarlayın meqanı ben söyleyeceğim.Ama semt kadıköyde olacak eğer hareket yaparsanız sevinirim.Özledim sizi yauw.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2008 21:18
[QUOTE=cankuto] Hayrola arkadaşlar birbirmize küstükmü ben buluşmaları kestim herkeste beraberinde kesti ben bu konuyu anlamadım.Hareketlenin biraz.Anadolu yakası için özellikle söylemim var.Hadi beyler bi buluşma ayarlayın meqanı ben söyleyeceğim.Ama semt kadıköyde olacak eğer hareket yaparsanız sevinirim.Özledim sizi yauw.[/QUOTE]
Cankut dostum,sen buluşma forumuna pek sık girmiyorsun herhalde.
Daha geçen hafta 55-60 kişi civarı buluştuk.
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2008 21:18
Cankut daha 1 hafta oldu İstanbul buluşalı.
Sen forumu gezmeyi unutmuşsun
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2008 23:02
Cankut bey Uğur abimizinde dediği gibi daha geçen hafta buluşma yapıldı.Ama yeni bir buluşma yaparsanız beni listeye yazarsanız sevinirim...
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2008 23:06
Cankut;nedense ben seni hiç özlemedim.
Burnumun dibinde olduğundanmıdır nedir.
Ama buluşmalar tüm hızıyla devam ediyor sitemizde.Sanırım pek takip edemedin?.
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 12:18
:) Arkadaşlar tamam buluştuğunuzu biliyorum ama baya bi problem olmuştu buluşmada.
Hasanpaşada AQUAPET CENTER yeni bir şube açtı.İhsan abi ile konuştum.orada buluşma yapacağız eğer olur ise.çok süper bi yer olmuş 280 m2 lik bir alan ve çok göz doldurucu bi alan.Hepimiz haberleşirsek oradaki ofiste veya herhangi bir yerinde oturup muhabbet ederiz.Çaylar ve kahveler beleşşş:))
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 12:51
İşte onun için bi bakıp görmek lazım.Görsellik açısından 10 numara bi yer diyebilirim.
Olcaycım canın sıkılıo beni görmekten ama yine diyorum yüzünü gören cennetlik.Gelde bi ara konuşalım.
cankuto 2008-11-17 13:09:32
Reis alacağın olsun.Abicim neden hep buluşma yapıyorsunuz benden konu açılmıo.Çabuk sildiniz beni aynı şey senin içinde geçerli Doğan.Ne mesaj ne bişey.Merak etmeyin artık tek tabanca geliriz yanınıza
Bu arada bu işi halledebilirsek mutlaka konuşalım sizde geliceksiniz.Doğan makineni almayıda unutmazsın...
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 18:35
[QUOTE=cankuto]Tamam abicim de baksana kimse sıcak bakmıyor herhalde :([/QUOTE]
Estağfurullah Cankut sıcak bakılmıyor değil Murat,ın dediği gibi Ankara buluşması var bayramda ondan sonra neden olmasın.
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 19:03
Hamdi abicim zaten yakın zamanda olmayacak günü belirlemek için önce bir çoğunluk sağlamak lazım şimdiye kadar benimle birlikte 7 kişi yazı yazmış.
Eskiden burayı daha hareketli görürdüm ama bişeyler var herhalde hobiden soğudu arkadaşlar...