Ev yapımı lepistes yemi
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2013 13:16
Merhaba rkadaşlar.Yeni yılınız kutlu olsun.Yemim azamıştı bitince alırım diyodum fakat Dün bitti ve bugün de tatl olduğu için açık akvaryumcu yok..Bende ev yapıı yem yapmaya karar verdim:
Yorumlarıızı bekliyorum.
1yemek kaşığı pirinç unu
1 yemek kaşığı buğday nişastası
1 haşlanmş suda 10 dk. bekletilmiş yumurta sarısı
Yarım orta boy dilimlenmiş havuç
1 parça dililenmiş sarımsak
Elimde olsaydı 1 tatlı kaşığı sprulinada koyacaktım
Hepsini karıştırıp blenderden geçirdim ve mutfaktaki şeffa naylonlara sardım bu hamuru.Şimdi derin dondurucuda 1 saatliine bekliyor.Sonra bunu havana dövüp toz yapacağım ve vereceğim..
Yorumlarıızı bekliyorum.
Beğenenler: [T]177359,Ferhat Özarslan[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2013 14:28
Yarın yem alacaksan 1 gün için uğraşmasaydın keşke . Sadece ıspanak haşlayıp verseydin hem balıklarının bağırsakları için de iyi olurdu ama uğraşmışsın ne diyelim hayırlı olsun .
Beğenenler: [T]217344,enigma98[/T]
+1: [T]127273,sinanistanbul[/T][T]216589,izbil[/T]
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 17:59
[QUOTE=CyhnSL]Bu yem balıklarınızda nasıl bit etki yarattı?[/QUOTE] Ceyhun Bey'e katılıyorum nasıl bir etki yarattı?
+1: [T]216589,izbil[/T]
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2013 00:03
1yemek kaşığı pirinç unu
1 yemek kaşığı buğday nişastası
Bu eklemeleri gördükten sonra gerçekten çok şaşırdım.Nasıl olurda bir kişi neye eklerse eklesin akvaryuma unlu şeyler sokabilir anlam veremiyorum.Anında bozulup dağılacak bir karışım, bol çamur ve 3 taşla duvar yapmak gibi.Sadece havucu veya yumurtayı verse çok iyi olabilirdi.Ama yinede sonuçlarını görmek istiyorum![](smileys4/smiley17.gif)
Bu eklemeleri gördükten sonra gerçekten çok şaşırdım.Nasıl olurda bir kişi neye eklerse eklesin akvaryuma unlu şeyler sokabilir anlam veremiyorum.Anında bozulup dağılacak bir karışım, bol çamur ve 3 taşla duvar yapmak gibi.Sadece havucu veya yumurtayı verse çok iyi olabilirdi.Ama yinede sonuçlarını görmek istiyorum
![](smileys4/smiley17.gif)
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2013 17:58
Arkadaştan ses çıkmadığına göre anlaşılan bu yemin balılara pek yararlı olduğu söylenemez
kutat 2013-01-13 17:58:44
![](smileys4/smiley1.gif)
+1: [T]216589,izbil[/T]
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2013 17:20
Kurutup toz yaptık, bu arada da gayet sağlıklılar.Renkleri açtı ve de kapışıyorlar yemi.
BeZGiN 2013-03-03 22:08:10
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2013 08:57
Yellow snakeskinlerin rengi parlaklaştı, çok hareketliler, çelimsiz bir yavru vardı onun da yapısı düzeldi biraz.
BeZGiN 2013-03-11 21:15:45
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2013 17:54
Tebrikler Doğukan kardeşim. Bu tür şeyler araştırma ile olacak şeylerdir. Keşke biraz daha araştırsaydın ve o unu ve nişastayı koymasaydın. Neyse balıkların sağlıklıysa pek sorun yok, ama o yem karışımını bence başkalarına önerme. Sende daha fazla verme balıklarına.
BeZGiN 2013-03-11 21:16:19
Bu yaşta bu tür şeyler geliştirmeye çalışman gayet güzel tabi...
Sağlıklı Balıklar...