etik ve adap
Umarım konuyu doğru yere açıyorum.
Sayın moderatörlerimizden bir ricam var. Lütfen herkesin yaşını mesleğini girmesini sağlayınız. 16 yaşında çocuk karşımıza çıkıp sen diye hitap etmesin. Herkesi profil i okuyarak mesajlaşması konusunda uyaralım.
Satış için verdiğimiz ilanda 5 ytl demişsek birisi özel mesaj atıp "1 ytl ye hepsi bende" şeklinde bir teklif yapamasın.
Bu kişileri burada ifşa edelim ve aramıza almayalım. Onlar reddedilmekle veya uyarılmakla öğrensin hobist olmanın ne demek olduğunu.
Akvaryum hobisi seçkin ve sıra üstü bir hobidir. Doğa aşkı olan, güzeli, zarif olanı takdir eden insanların seçkin uğraşıdır ve bu site bu tür insanların yeridir. Lütfen bu siteyi kendini uyanık zanneden ve yolacak amatör arayan insanların av alanı yapmayalım.
Umarım beni fazla hassas bulmazsınız ancak biraz evvel yaptığım bir konuşma beni gerçekten rahatsız etti o yüzden bunları yazdım.
Tüm üyelerimize saygılarımla.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Katılıyorum. Foruma üye birçok seviyesiz, kendini bişey zanneden, akıllı olduğunu sanan şahıs var. Bunları teşhir edelim...
Saygılar...
Çok güzel bir tespit. Kadeşşş, birader bu ne fiyat, yuhh gibi hoş olmayan tavırlar mevcut. Bu gibi durumlardan artık sıkıldık. Ne yazık ki durum böyle, attığımız kişi bumerang gibi bir daha dönüyor. Bunun için ileriki dönemlerde yavaş yavaş TC Kimlik Numaralı üyeliklere geçmeyi düşünüyoruz. Böylece gerçek kişilerle muhattap olabilecek, tc kimlik noyu banlayabileceğiz.
Bu insanlar teşhir ile değişmiyor adlarını değiştirip tekrar geliyorlar. Mümkünse böyle kullanıcıları dost listenize ekleyip bu kullanıcıdan özel mesaj almamayı seçip engelleyin ve durumu bize bildirin.
Saygılar,
Mesajın gönderilme saatine ve sizin cevabınıza baktımda gerçekten bravo. Bu site 1 numara olur hemde en yakın zamanda. En içten tebrikler.
Saygılar
Sayın Forum moderatörü,
İlginize ve bilgilendirmenize teşekkür ederim. Lütfen çalışmalarınızı hızlandırınız ve en yakın zamanda nezih bir ortama kavuşalım.
Saygılarımla
İyi pazarlar arkadaşlar.
Ü.O.Göksel beye içtenlikle katılıyorum. Yaklaşık bir saat önce profil bilgilerini girmeyen üyelerle ilgili görüşlerimi bir başka başlık altında açılan konuda belirttim. Okuma şansınız olduysa iyi niyetli üye arkadaşların güceneceklerini sanmıyorum.
RobiNSoN'dan sevgi ve selamlar.