Eslesiyorlarmi
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2016 12:42
Bi yardım edersenizsevinirim
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/181580/20160221_081714.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/181580/20160221_081714.jpg[/IMG]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2016 14:54
Sanmıyorum daha çok dedikodu yapıyolar gibi [:D]
Sabırlı olun bu ne acele efendim [:)]
Sabırlı olun bu ne acele efendim [:)]
Beğenenler: [T]181223,CanerS[/T]
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2016 16:17
[QUOTE=Prayer]Biraz sabır! Daha ortama alışamadılar..[/QUOTE][QUOTE=Prayer]Biraz sabır! Daha ortama alışamadılar..[/QUOTE]
Akvaryumu talan etdiler surunmedik yer kalmadı[:)))]
İnş güzel yavruları olur
[QUOTE=Gokhann68]Sanmıyorum daha çok dedikodu yapıyolar gibi [:D]
Sabırlı olun bu ne acele efendim [:)][/QUOTE]
İşte yeni heves yeni canlılar olunca bide pek bilgim yok bu canlılar için merak hanı bi sıkıntıya ayirayim dedim
Akvaryumu talan etdiler surunmedik yer kalmadı[:)))]
İnş güzel yavruları olur
[QUOTE=Gokhann68]Sanmıyorum daha çok dedikodu yapıyolar gibi [:D]
Sabırlı olun bu ne acele efendim [:)][/QUOTE]
İşte yeni heves yeni canlılar olunca bide pek bilgim yok bu canlılar için merak hanı bi sıkıntıya ayirayim dedim
Beğenenler: [T]181223,CanerS[/T]
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2016 16:30
Hevesinizi anlıyorum besin ihtiyaçlarını karşıladıkları sürece istediğinizi size vereceklerdir. İllaki erkek dişi vardır aralarında. Tabiki çok bahtsız biri değilseniz hepsi ayni cinsiyetten değilse olucaktır. [:)][EDIT]JonSnow,2016-02-21 16:31:14[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2016 17:27
[QUOTE=JonSnow]Hevesinizi anlıyorum besin ihtiyaçlarını karşıladıkları sürece istediğinizi size vereceklerdir. İllaki erkek dişi vardır aralarında. Tabiki çok bahtsız biri değilseniz hepsi ayni cinsiyetten değilse olucaktır. [:)][/QUOTE]
Bide o var deyilmi peki yumurta döndükten sonra ne yapmalıyım peki bide yumurta kabuğu yada kalamar kemiği vereyimmi
Bide o var deyilmi peki yumurta döndükten sonra ne yapmalıyım peki bide yumurta kabuğu yada kalamar kemiği vereyimmi
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2016 17:46
[QUOTE=poyrazendler]
Bide o var deyilmi peki yumurta döndükten sonra ne yapmalıyım peki bide yumurta kabuğu yada kalamar kemiği vereyimmi [/QUOTE]
Kabukları için ihtiyaçlarını boş deniz kabuklarından karşılayabilirler diye düşünüyorum. Yumurta kabuğu ve kalamar kemiği vermeyi bu amaçla istediğinizi varsayarak söylüyorum. [:)]
Bide o var deyilmi peki yumurta döndükten sonra ne yapmalıyım peki bide yumurta kabuğu yada kalamar kemiği vereyimmi [/QUOTE]
Kabukları için ihtiyaçlarını boş deniz kabuklarından karşılayabilirler diye düşünüyorum. Yumurta kabuğu ve kalamar kemiği vermeyi bu amaçla istediğinizi varsayarak söylüyorum. [:)]