Eskişehirli Akvaristler 15 Ocak Pazar Buluşması
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2012 02:16
Merhabalar bende Yusuf Ekinci abinin sayesinde buluşmayı öğrenmiş oldum ve inşallah bir aksilik çıkmazsa sizinleyim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2012 13:52
Buluşmaya katılan Arkadaşlardan, tilki kuyruğu bitki isteyen varsa buradan yada özel mesajla bildirirlerse getirebilirim.
cheavy 2012-01-14 13:53:02
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 00:42
Ben daha dersleri yetiştiremedim. Malum pazartesi ve çarşamba çok çok önemli 2 tane finalim var. Bu gün sabahlayacağım saat 2 gibi aranızda olmaya çalışacağım.
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 16:06
Oldukça yüksek bir katılımla gerçekleşen buluşma gerçektende çok güzeldi,Fotoğrafları bekliyoruz
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 16:11
Katılan herkeze teşekkürler.Çok güzel bir buluşmaydı
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 17:30
İşim dolayısıyla katılamadım diğer bir toplantı olursa haberlerinizi bekliyorum ..Benide eklerseniz sevinirim..Eskişehirde akvaryum hobisine gönül veren arkadaşlarla tanışmak isterim..
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 18:55
[QUOTE=freedom_26]İşim dolayısıyla katılamadım diğer bir toplantı olursa haberlerinizi bekliyorum ..Benide eklerseniz sevinirim..Eskişehirde akvaryum hobisine gönül veren arkadaşlarla tanışmak isterim..
[/QUOTE]
Tabiki ne zaman isterseniz katılabilirsiniz.Ayrıca Ö.m ile facebook adresinizi gönderirseniz grubada ekliyebiliriz
[/QUOTE]
Tabiki ne zaman isterseniz katılabilirsiniz.Ayrıca Ö.m ile facebook adresinizi gönderirseniz grubada ekliyebiliriz
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 20:06
Gayet kalabalık ve iyi bir buluşma oldu. Hobi için güzel ve ileriye yönelik üretilen fikirler de vabası. Katılan herkese teşekkürler. Bir sonraki buluşmada daha kalabalık olmak dileği ile.
Buyrun fotoğraflar =)
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2012 10:18
Son buluşma linkidir.
http://www.akvaryum.com/forum/eskisehirli_akvaristler_19_subat_pazar_bulusmasi_k553863.asp