Eskişehir buluşması gerçekleşti...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Buluşmamızın bununla sınırla kalmayacağını daha katılımcı arkadaşlarla beraber eskişehir spor taraftarının nasıl birbirlerine spor için kenetleniyor ise eskişehirdeki akvaryum severler olarak bu toplantımızın ve sayımızın artacağına inanıyorum.
Buluşma hakkında görüş bildiren tüm arkadaşlara teşekkürler. Eskişehir'li akvaryum severler olarak daha sık ve farklı buluşmalar gerçekleştirmek dileğiyle.
Buluşma hakkında görüş bildiren tüm arkadaşlara teşekkürler. Eskişehir'li akvaryum severler olarak daha sık ve farklı buluşmalar gerçekleştirmek dileğiyle.
Vallahi bende Eray'a piknik diyip duruyordum :)
Arkadaşlar 25 mayıs yada 1 Haziran gününe piknik yapalım diyorum,ancak bu iş öm veya msn la çözülecek bir şey değil, kaç kişi kesin gelecek nereye gidilecek ne kadar para toplanacak bunların konuşulması lazım,bu arada formun ismi buluşma forumu olmasın rağmen hala burada şu balık mı? şu kum mu diye soran arkadaşlara da konunun yerinin burası olmadığını ısrarla bir daha hatırlatmak istiyorum.Piknik öncesi bir yerde buluşalım önce organizasyonu planlayalım.Herkese iyi günler.
Arkadaşlar buluşmayı gerçekleştirdik ama sonrasında maalesef şuraya iki satır yazı yazmayan ,piknik konusunda görüşlerini , belirtmeyen arkadaşlara da sitem ediyorum.